AcasăNewsDoi oameni au murit intr-un grav accident pe DN19, in Bihor

Doi oameni au murit intr-un grav accident pe DN19, in Bihor

Impactul frontal dintre un autoturism si o autoutilitara, produs pe un drum national de pe raza judetului Bihor, a avut urmari grave. 

Imaginea surprinde proportiile dezastrului

Accidentul a avut loc marti dimineata, la Diosig, in Bihor. Salvatorii au fost chemati de urgenta in ajutorul victimelor. Din pacate insa, eforturile medicilor au fost zadarnice in cazul a doua persoane, care au fost declarate decedate.

Din cate au anuntat reprezentantii ISU Bihor, cinci persoane se aflau in cele doua autovehicule – in autoutilitara soferul, iar in masina mica un minor si trei adulti. Victimele care nu au putut fi salvate sunt din autoturism – un barbat si soferita, in varsta de 38 de ani. De asemenea, pasagerul din dreapta – un tanar de 28 de ani – a fost descarcerat si dus la spital, la Oradea. Tot acolo a fost transportat si un pasager de 15 ani, care avea un traumatism cranio-cerebral minor, din cate anunta aceeasi sursa.

In urma cercetarilor facute la fata locului s-au stabilit si primele cauze ale producerii coliziunii de pe DN19 (E671) Sacueni – Oradea. Din cate anunta Centrul Infotrafic, ar fi vorba despre „o coliziune frontala dintre un autoturism si o betoniera, pe fondul neadaptarii vitezei intr-o curba periculoasa”.

sursa foto: ISU BIHOR

author avatar
Cristina Stefan
160 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger