AcasăNewsDoi morti si patru raniti, pe DN 14, in Sibiu!

Doi morti si patru raniti, pe DN 14, in Sibiu!

Într-una dintre mașini se aflau patru oameni, în cealaltă cinci. Doi dintre ei nu au supraviețuit

Medicii au fost chemati sa intervina de urgenta, la primele ore ale zilei de duminica, pe un drum din judetul Sibiu, la locul unui complit accident de circulatie.

Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul a avut loc pe DN 14 Sibiu – Medias, in localitatea Sura Mare, inainte de ora 7.

Doua masini s-au lovit violent, in urma impactului soferul masinii care circula regulamentar in momentul in care s-a trezit izbit, intr-o curba, dar si o femeie aflata in acelasi autoturism, gasindu-si sfarsitul in chinuri greu de imaginat, avand in vedere ca impactul a cauzat un incendiu la bordul autovehiculul in care se aflau.

In masina puternic avariata se afla si un copil, care a fost ranit grav. De altfel, micutul se afla la acest moment la spital, in Sibiu, starea lui fiind permanent monitorizata de specialisti. In afara baiatului, alti trei tineri s-au ales cu rani in urma accidentului de pe DN 14.

E important de amintit faptul ca soferul considerat vinovat de producerea impactului este un tanar in varsta de 19 ani, despre care oradesibiu.ro titreaza ca ar fi urcat baut la volan. Politistii i-au masurat alcoolemia, urmand sa stabileasca, pe langa cauzele exacte ale producerii colziunii, si ce masuri se impun in acest caz.

Ca urmare a accidentului, traficul rutier in zona a fost deviat pe un drum secundar, insa la aceasta ora in zona se circula in conditii normale.

110 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger