AcasăNewsDoi morti in urma PRABUSIRII unui avion turisitic in Canalul Manecii!

Doi morti in urma PRABUSIRII unui avion turisitic in Canalul Manecii!

Doua persoane si-au pierdut viata, miercuri, dupa ce avionul lor turistic s-a prabusit in Canalul Manecii, in apropierea insulei Jersey, potrivit politiei locale, citate de presa internationala.

Avionul la bordul caruia se aflau doua persoane  – un pilot si un pasager – a decolat miercuri, in cursul diminetii, de la Dinan, in vestul Frantei, si s-a prabusit la aproximativ cinci kilometri de Jersey.

„Credem ca nu au existat supravietuitori in urma prabusirii”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei din Jersey, in cursul dupa-amiezii, noteaza huffingtonpost.co.uk.

Politia din Jersey colaboreaza acum cu expertii in investigarea accidentelor aviatice pentru a stabili exact cauzele acestui incident. „Trebuie sa identificăm oficial persoanele care erau la bordul avionului, dar credem ca amandoua sunt de nationalitate britanica”, a precizat politia din Jersey.

Cauzele accidentului nu au fost deocamdata determinate. Anchetatorii cred ca Jersey, insula anglo-normandă aflata la o distanta de aproximativ 100 de kilometri de Dinan, era inconjurata de o ceata groasa in momentul prabusirii avionului, insa nu se stie cu siguranta daca asta a dus la producerea tragediei.

Foto: evz.ro

author avatar
Alina Costache
1.584 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger