Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Doi dintre militarii raniti in Afganistan, in grija medicilor de la “Carol Davila”

Doi dintre militarii raniti in Afganistan, in grija medicilor de la “Carol Davila”

Autor:

La aproape doua saptamani de cand au ajuns pe mana medicilor, in prima faza in Afganistan, iar apoi cateva zile mai tarziu, a specialistilor din Medical Regional din Landstuhl, Germania, cei doi militari romani au ajuns in tara.

 

militar 382x500 Doi dintre militarii raniti in Afganistan, in grija medicilor de la “Carol Davila”Caporalii au revenit in Romania miercuri, cu un avion Spartan al Fortelor Aeriene Romane. Ulterior, au fost dusi la Spitalul Militar „Dr. Carol Davila” din Capitala, unde au si fost internati.

Inca de seara trecuta, militarii au ajuns in atentia unei echipe medicale formata din specialisti din mai multe discipline, care le-au facut o evaluare a starii de sanatate. “In urma evaluarii clinice si paraclinice s-a decis internarea in Centrul de Asistenta Medicala Multidisciplinara pentru Militarii Raniti in Teatrele de Operatii. Din momentul internarii in SUUMC si pana in prezent pacientii au o stare generala buna si vor ramane internati pentru recuperare medicala ulterioara”, din cate a transmis Ministerul Apararii.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!