AcasăNewsDoi angajati ai Centrului de Transfuzii Craiova, retinuti

Doi angajati ai Centrului de Transfuzii Craiova, retinuti

Dupa perchezitia desfasurata deunazi, la sediul Centrului de Transfuzii Craiova, in cadrul careia au fost ridicate o serie de documente considerate utile anchetei, au urmat audieri in cazul a doi angajati ai institutiei respective.

Iar la finele acestei proceduri, cei doi – un asistent medical si un registrator – au fost retinuti pentru 24 de ore. In cazul ambilor planeaza suspiciuni de luare de mita. Joi, urmeaza sa fie dusi la instanta, cu propunere de arestare, urmand ca judecatorii sa decida daca o astfel de masura se impune sau nu in cazul de fata.

Trebuie spus ca deunazi ofiterii DNA au facut si un flagrant, in privinta caruia au anuntat ca ar fi fost prins un „asistent medical in cadrul unui centru de transfuzii din Craiova, in timp ce primea suma de 200 lei de la un investigator sub acoperire, pentru a furniza doua unitati de sange necesare unui pacient in vederea efectuarii unei interventii chirurgicale”.

Dar si ca, „in cursul lunii martie 2017, M.C.C. in colaborare cu O.M.G., registrator la aceeasi unitate medicala, pe fondul lipsei de sange necesar interventiilor chirurgicale, a primit in repetate randuri, de la investigatori sub acoperire ai D.G.A., diferite sume de bani pentru a facilita obtinerea respectivelor unitati de sange”.

foto: radioiasi.ro

112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger