AcasăNewsDoi agenti de politie din Bucuresti, retinuti

Doi agenti de politie din Bucuresti, retinuti

Intrati in vizorul ofiterilor de politie judiciara din cadrul Directiei Generale Anticoruptie, doi oameni ai legii au fost retinuti pentru 24 de ore, urmand sa fie dusi, marti, in fata instantei.

Suspiciunile ce planeaza in dreptul numelor celor doi politisti sunt grave: luare de mita si trafic de influenta. Din cate au anuntat reprezentantii DGA, in cazul unuia dintre agentii de politie s-a inregistrat, pe 10 februarie acest an, un denunt din directia unui sofer oprit in trafic, in timp ce in cazul colegului sau din cadrul unei sectii de politie de pe raza Capitalei s-a anuntat ca ar fi fost prins in flagrant, in cursul zilei precedente, „in timp ce primea, cu titlu de mita, suma de 200 euro”.

Mai mult, din comunicatul DGA reiese ca „in aceeasi zi, agentii de politie N.M.G. si C.A.A.C., in timp ce se aflau in exercitarea atributiilor de serviciu, pentru a nu aplica sanctiuni contraventionale si a nu dispune retinerea permiselor de conducere, au pretins de la doua persoane sumele de 400 euro, respectiv 600 lei, din care au primit in total 1500 lei, iar pentru restul de 200 de euro s-a organizat prinderea in flagrant, dupa iesirea acestora din tura”.

227 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger