Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dodon ii repede pe ambasadorii SUA si Romania

Dodon ii repede pe ambasadorii SUA si Romania

Autor:

Igor Dodon le-a transmis ambasadorilor James D. Pettit si Daniel Ionita sa se abtina de la a mai da ”lectii” presedintelui Moldovei.

 

igor dodon Dodon ii repede pe ambasadorii SUA si Romania

Igor Dodon taie cu orice ocazie macaroana Occidentului

Asta dupa ce amandoi diplomatii i-au trimis lui Dodon o scrisoare comuna in care au criticat ”atitudinea neprietenoasa” de care a dat dovada liderul de la Chisinau atunci cand a interzis unui grup de militari moldoveni sa participe la un exercitiu international desfasurat recent in Romania. Conform celor doi ambasadori, o astfel de atitudine ”nu reflecta nicidecum substanta, angajamentul si contributiile sustinute ale SUA si Romaniei la consolidarea capacitatilor institutionale ale Republicii Moldova”. ”Republica Moldova este un stat suveran si independent (…) Presedintia nu accepta comentarii din exterior si ingerinte in activitatea sa si in deciziile care sunt luate”, a replicat dur Igor Dodon, care le-a si cerut ambasadorilor ”sa nu ofere lectii presedintelui Republicii Moldova”.


1 Comentariu la Dodon ii repede pe ambasadorii SUA si Romania

  1. GD

    bine bă dodonnnnnnnnnn!! cum poti să asculti de un ”ambasador in republica moldova” (o treaptă superioară peste ”consilier local in tecuci” si la două trepte de ”angajat carrefour care pune spanac in rafturi)


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!