AcasăNewsDoar familia si apropiatii stiau asta pana acum: Calin Goia are o...

Doar familia si apropiatii stiau asta pana acum: Calin Goia are o fetita!

Alege sa nu-si expuna evenimentele de familie

Cunoscut deja pentru discretia de care da dovada cand e vorba de viata personala, solistul trupei Voltaj a reusit performanta de a tine invaluit in taina cateva luni cel mai nou si mai frumos eveniment care a avut loc in familia Goia.

Alege sa nu-si expuna evenimentele de familie

Si anume venirea pe lume a celui de-al treilea copilas al cuplului, o fetita. Asadar, Calin Goia si Andreea, femeia care i-a devenit sotie in urma cu aproape 10 ani, sunt din nou parinti, potrivit wowbiz.ro. Din vara incepand, au o fetita dragalasa si zambareata, pe care au ales sa o numeasca Maruca. „Sotia mea a nascut in urma cu trei luni, dar am preferat sa nu fac mare tam-tam din acest eveniment, care este unul foarte important pentru viata noastra privata! Am o fetita frumoasa, Maruca, si, va spun sincer, sunt extrem de fericit!”, a marturisit solistul in varsta de 41 de ani, pentru sursa citata.

Surioara lui Tudor si Petru, cei doi baieti ai familiei Goia, a primit deja Sfanta Taina a Botezului, tot in taina, fara ca vestea sa ajunga la urechile presei.

sursa foto: Facebook/Voltaj

249 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger