AcasăNewsDoamna Geta de Rutiera si o lectie pentru o societatea bolnava

Doamna Geta de Rutiera si o lectie pentru o societatea bolnava

Pe o pagina de Facebook care ironizeaza Guvernul Romaniei, a fost postata o imagine cu o agenta, iar textul este unul ironic: Politia Romana isi face publicitate pe pagina lor cu fotomodele… Dar in trafic te opreste asta. Cum reactionezi?” – este mesajul. Concret, o politista de la Rutiera este judecata, terfelita si jignita pentru ca este grasa. Puzderie de mesaje urate, cu judecati inutile, de parca toti ceilalti suntem perfecti.  Ministerul Internelor a raspuns si a dat o lectie unei societati bolnave, bolnave de libertate fara nici un reper.

Pagina de Facebook a MAI a explicat ca politista se numeste Geta si a fost extrem de afectata dupa ce a vazut ironiile la adresa ei. De asemenea, MAI precizeaza ca ”doamna Geta” si-a dorit enorm un copil, iar din acest motiv a urmat timp de 6 ani un tratament care i-a modificat metabolismul. ”Joi dimineata, doamna Geta a intrat cu capul plecat in sediul Brigazii Politiei Rutiere si a mers direct spre biroul comandantului. Avea lacrimi in ochi si mergea precipitat. In cei 27 de ani de munca, nimeni nu o mai vazuse asa! Cu totii erau obisnuiti sa o vada mereu zambitoare si mai ales sa auda <<Buna dimineata, copii! Aveti nevoie de ceva?>>. Acum se indrepta spre biroul comandantului.
– Imi cer scuze pentru ca am stricat imaginea politiei rutiere. E numai greseala mea! Sa stiti ca eu am cerut sa merg in acea misiune. Va rog sa nu fiti suparat pe mine!
– Doamna Geta, va asigur ca nimeni nu are ce sa va reproseze. Si va mai asigur de ceva, noi va iubim si va pretuim enorm! Un singur lucru va rog, sa nu mai plangeti. Noi chiar va iubim!
In acea zi, doamna Geta nu a iesit din birou, iar atunci cand a plecat acasa a facut in asa fel incat sa nu fie vazuta de nimeni.
A doua zi, a venit mai devreme, sperand sa treaca neobservata. La intrare, insa, a fost oprita de un coleg.
– Sarut mana, doamna Geta! Va rog sa mergeti in curte. Va asteapta cineva!
Surpriza a fost una deosebita. Toata tura de serviciu o astepta acolo. Un coleg i-a oferit un buchet de flori.
– Doamna Geta, ne e dor de salutul dumneavoastra! Va rugam, puteti sa ne salutati ca si pana acum!
– Buna dimineata, copii! Aveti nevoie de ceva? le-a raspuns ea emotionata.. aproape plangand, dar de data asta de fericire….
– De dumneavoastra avem nevoie, doamna Geta!
Doamna Geta este politista care saptamana aceasta a devenit virala in mediul online, in special pentru constitutia sa fizica. Au fost multi care au denigrat-o si au injosit-o, necunoscandu-i povestea. Aceasta femeie si-a dorit cu ardoare un copil. Timp de 6 ani a urmat un tratament care i-a afectat metabolismul si i-a adus aceasta stare fizica. Dar nu regreta absolut nimic! Pentru ca tratamentul i-a mai adus ceva, o fiica de care este foarte mandra.
Si mai e ceva de mentionat, desi ar putea sa iasa la pensie, la cei 56 de ani pe care ii are, doamna Geta vine in fiecare zi la serviciu cu aceeasi pasiune si cere inclusiv sa ajute in misiunile din strada.
Pentru noi, doamna Geta este o lectie. Pentru voi ce e?”

author avatar
Andrei Coman
1.784 afisari

4 COMENTARII

  1. Urasc mitocania si mitocanii! Nimeni nu are dreptul sa jigneasca un om necunoscut, care nu a facut nimic rau, pentru faptul ca arata altfel! Lipsa crasa de educatie si caracter!

  2. O femeie, un om demn de respect. Cei care au împroșcat-o nu pot fi decît niște imbecili, produse ale unei societăți bolnave, aflate în derivă.

  3. Saru mana tanti Geta. Nu va luati dupe tampiti dezaxati la cerebel. Cu oameni ca dvstra a ajuns Interpol la asa superprofesionism ca il aduce pe Mazere toma din Africa. Acum tanti Geta urmeaza vaca aia concubina chiorului Nutica din Costa Rica si cu iubita ei Bica.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger