AcasăNewsDNA vrea sa-l infunde pe Dragnea

DNA vrea sa-l infunde pe Dragnea

Liderul PSD, obligat sa stea ca pe jar pina la sfarsitul lunii. Atunci va anunta ICCJ sentinta in procesul lui

Procurorii DNA au cerut o pedeapsa de sapte ani si jumatate pentru Liviu Dragnea in dosarul in care este acuzat de instigare la abuz in serviciu in legatura cu angajarea a doua membre PSD la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman. Prin cumulare, liderul PSD ar putea ajunge la o pedeapsa de zece ani inchisoare daca magistratii vor fi de acord cu solicitarea DNA.

Liderul PSD obligat sa stea ca pe jar pina la sfarsitul lunii Atunci va anunta ICCJ sentinta in procesul lui

Inceput in 2016, procesul Dragnea – DGASPC Teleorman a ajuns la final, magistratii anuntand, ieri, ca vor pronunta sentinta pe 29 mai. Solicitarea DNA-ului in ceea ce-l priveste, respectiv condamnarea la zece ani de inchisoare, l-a scos din sarite pe Liviu Dragnea. ”DNA-ul pentru mine vrea pe viata! Pentru mine si pentru alti lideri politici ei vor pe viata. Se doreste sa se continue cu aceasta serie de abuzuri si cu aceasta vanatoare. Niciodata nu mi-am permis sa-mi dau cu parerea despre ce va face instanta, nu vreau sa influentez instanta, insa toate declaratiile, toate protestele si toate miscarile sunt facute pentru a influenta decizia instantei”, a comentat, plin de naduf, Liviu Dragnea. Totodata, acesta a amintit de declaratiile facute in instanta de Rodica Milos, fost director executiv adjunct al DGASPC Teleorman, care a spus ca a fost presata de procurorul DNA pentru a da declaratii care sa-l infunde pe Dragnea. ”Sunt oameni care au vietile distruse si psihicul distrus. (…) Ma simt vinovat pentru ca acesti oameni sunt aici”, a conchis Liviu Dragnea.

Bombonica s-a scos

Daca seful PSD-ului trebuie sa mai astepte pana la sfarsitul lunii pentru a afla ce decid magistratii in cazul lui, nu tot asa stau lucrurile si cu fosta sa nevasta, Bombonica Prodana. Care a reusit se vede sa cada la pace cu procurorii, dupa ce a platit tot prejudiciul pus in seama ei, din moment ce DNA a cerut, ieri, incetarea procesului penal impotriva fostei doamne Dragnea. O decizie surprinzatoare care naste suspiciunea ca Bombonica nu numai ca a platit prejudiciul, dar ar fi si stat la taclale cu procurorii.

author avatar
Simona Badulescu
85 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger