Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » DNA, sechestru pe averea fostului ministru Vladescu, dar nu numai

DNA, sechestru pe averea fostului ministru Vladescu, dar nu numai

Autor:

Procurorii anticoruptie au anuntat, vineri, ca s-a dispus instituirea unui sechestru asigurator de peste 15 milioane de euro, pe bunurile a cinci persoane, printre care fostul ministru Sebastian Vladescu, prezent deunazi la DNA, intr-o cauza ce vizeaza presupuse fapte de coruptie in privinta reabilitarii unor tronsoane de cale ferata.

 

sebastian vladescu1 DNA, sechestru pe averea fostului ministru Vladescu, dar nu numai

Sebastian Vladescu

Iata continutul comunicatului DNA:

“Ca raspuns la solicitarile formulate de reprezentanti ai mass media, in completarea comunicatelor nr. 304/VIII/3 din 18 aprilie 2018, 356/VIII/3 din 27 aprilie 2018, 364/VIII/3 din 2 mai 2018, 410/VIII/3 din 9 mai 2018 si 450/VIII/3 din 29 mai 2018, privind cauza referitoare la comiterea unor infractiuni de coruptie de catre persoane cu functii publice in contextul reabilitarii unor tronsoane de cale ferata, Biroul de Informare si Relatii Publice este abilitat sa transmita urmatoarele:

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Sectia de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie, in conformitate cu art. 249 din Codul de procedura penala si art. 20 din Legea 78/2000, in vederea repararii pagubei produse prin infractiuni si pentru garantarea executarii cheltuielilor judiciare, au dispus masuri asiguratorii pana la concurenta sumei de 15.096.000 euro, iar pana in prezent au fost indisponibilizate bunuri in valoare de 2.139.807 euro (bunuri imobile in valoare de 1.973.140 euro si bunuri mobile in valoare de 166.667 euro) detinute de inculpatii COSTEA MIRCEA-IONUT, MITITELU MIHAELA, DASCALU CONSTANTIN, BOUREANU CRISTIAN-ALEXANDRU si VLADESCU SEBASTIAN.

Inculpatilor li s-a adus la cunostinta continutul ordonantelor privind dispunerea masurilor asiguratorii, in conformitate cu dispozitiile CPP.

Facem precizarea ca punerea in miscare a actiunii penale este o etapa a procesului penal reglementata de Codul de procedura penala, avand ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, in nici o situatie, sa infranga principiul prezumtiei de nevinovatie.”


1 Comentariu la DNA, sechestru pe averea fostului ministru Vladescu, dar nu numai

  1. Dorina

    Ce venituri sanatoase iti asigura o slujba la STAT… in euro … milioane… reale, nu trase la Xerox… Iti mai asigura putere, protective si publicitate…

    Ceilalti … sa sedescurce sau sa ii administreze alte tari!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!