AcasăNewsDNA: Mariana Campeanu stia de concursurile aranjate de la Ministerul Muncii

DNA: Mariana Campeanu stia de concursurile aranjate de la Ministerul Muncii

DNA sustine ca Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, era la curent cu spaga luata de subordonati. Anchetatorii au adus dovezi care arata ca aceasta stia despre un concurs aranjat chiar la ea in institutie. In acest context, doua consiliere de-ale sale sunt acuzate de frauda.

Iulia Corut, fost sef de cabinet al Marianei Campeanu, a discutat cu Paula Manuceanu, fost consilier al Ministrului Muncii despre testul pentru angajare pe care urma sa il sustina Paul Cristian Ferchedau. Paula Manuceanu a trimis pe email raspunsurile la intrebarile din respectivul test, iar candidatul a preferat sa copieze in timpul examenului si a fost vazut de ceilalti participanti.

Chiar si asa, Paul Ferchedau nu a reusit sa copieze corect raspunsurile si a fost chemat la Ministerul Muncii pentru a reface lucrarea scrisa, chiar in biroul Paulei Manuceanu. Cei de la DNA au depus la dosar interceptarile telefonice din care reiese ca Mariana Campeanu stia de tot ce s-a intamplat si chiar s-a amuzat teribil de situatie.

Dovada acestui fapt se afla in interceptarile aflate la dosar:

„Iulia Corut: Azi i-am povestit, de dimineata lu’ doamna, radea doamna cu gura pana la urechi! I-am spus: doamna ministru, de ce radeti ca n-a fost chiar asa usor. Eram asa nervoasa, mi-a pocnit capul de durere!

Paula Manuceanu: Aoleu!

Iulia Corut: Si ea radea de noi”.

Legat de acest subiect, Ministrul Muncii a spus ca nu este nimic adevarat si ca nu are nicio legatura cu respectivul concurs desfasurat la ea in institutie, arata RTV.

Barbatul care a incercat sa fraudeze concursul a recunoscut in fata anchetatorilor ca totul este adevarat si a aratat mailurile primite. El nu a vrut sa spuna ce suma a platit pentru a primi respectivele raspunsurile la intrebarile din test.

In data 24 octombrie 2012, Ministerul Muncii a publicat pe pagina oficiala de internet un anunt pentru organizarea concursului de ocupare a functiei de consilier pentru afaceri europene in cadrul Directiei Generale Autoritatea de Management. La respectivul concurs se inscrisesera trei persoane printre care si Paul Cristian Ferchedau – cel care a incercat sa ocupe locul in mod nemeritat, arata rnews.ro

author avatar
Anca Murgoci
386 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger