Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » DNA isi cumpara aparatura de spionaj

DNA isi cumpara aparatura de spionaj

Autor:

Un anunt de licitatie arata ca DNA nu mai vrea sa depinda de SRI: isi cumpara aparatura de interceptare.

 

dna sri  720x450 DNA isi cumpara aparatura de spionaj

DNA isi face SRI-ul ei

Potrivit unui anunt publicat pe SEAP, contractul acord-cadru de furnizare echipamente tehnice – implementare proiect de tip grant OLAF/2016/D1/074, include achizitia unui sistem de telecomunicatii 15 sisteme digitale comunicatii mobile destinae organelor de urmarire penala,  15 inregistratoare digitale audio si 3 inregistratoare digitale mono audio video. Specialistii DNA au estimat ca aceste echipamente costa 3,42 milioane lei, fara TVA. Durata contractului este de 2 luni, conform anuntului de licitatie, principalele modalitati de finantare si plata sunt 80% fonduri nerambursabile si 20% bugetul de stat-proiect OLAF/2016/D1/074.

Scule calificate, oameni calificati

Candidatii sunt obligati sa detina o autorizatie de securitate si trebuie respectate anumite cerinte minime de calificare pentru lotul 1, „trebuie sa fi executat, in ultimii 5 ani, livrari de produse in baza unor contracte ce au avut ca obiect producerea / comercializarea / integrarea / instalarea de sisteme multifunctionale interceptare comunicatii sau similare produselor, de natura celor care fac obiectul prezentei proceduri de atribuire si care individual/cumulat sa fi avut o valoare de cel putin 3.000.000 de lei.

Ne umplem de securisti

Minunata initiativa DNA, mai ramane sa-si cumpere si niste dubite vopsite in masinile unor firme de instalatii sanitare, asa cum vedem prin filme, si un sac de amortijoare pentru pocnitorile Carpati si vom avea inca o divizie de agenti 007 printre noi. Sa recapitulam: avem SRI, STS, SIE, SPP si DIPI la care putem sa adaugam cum s-o chema noul SIPA si cum va fi botezata noua directie din DNA. Per total sapte bucati de servicii. Asta alea declarate, la vedere. Cate or mai fi prin armata, marina si prin ograzile mogulilor, asta nu putem sti. Ceea ce putem, insa, banui este ca, in curand, din trei romani, unul o sa fie binganitor pe la serviciile astea.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!