AcasăNewsDNA il “haleste” pe Boldea cu garnitura de magistrati

DNA il “haleste” pe Boldea cu garnitura de magistrati

Mihail Boldea

„Inevitabilul” dezvaluit in exclusivitate de „National” s-a intamplat si deputatul Mihail Boldea a trecut din custodia  DIICOT in cea a mult mai temutei DNA.

Mihail Boldea a intrat in malaxorul anchetelor DNA

Procurorii anticoruptie l-au agatat de urgenta cu un dosar care fusese inchis definitiv de Justitia romana in urma cu cinci ani. Numai ca procurorul general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi a anulat toate „NUP”  – urile date pana acum in dosarul „AVIASAN”, asa ca Boldea a fost facut „cadou” celor de la DNA.

Presedinti de tribunale si prim procurori

29.03.2012 - „National“ a dezvaluit preluarea dosarului Boldea de catre DNA

Oamenii lui Daniel Morar deja l-au „halit” pe deputatul acuzat ca in 2005 ar fi falsificat un antecontract de vanzare – cumparare, intrand astfel, alaturi de Mircea Marosy, ginerele primarului galatean Eugen Durbaca, in posesia unui teren de 40 hectare in localitatea Vanatori. Estimat pe piata imobiliara la aproape 40 milioane de euro, terenul preluat ilegal de acolitii lui Boldea a facut de-a lungul anilor obiectul mai multor plangeri penale, toate insa primind „NUP” de la procurori. Mai mult, membrii gruparii Boldea au primit si decizii favorabile definitive de la judecatorii galateni. Toti acestia, de la prim procurorul Costache Caloenescu Rosca si judecatoarea Stela Ivan au fost deja pusi sub invinuire, dar surse din cadrul anchetatorilo sustin ca numarul oamenilor legii pe care Boldea ii trage dupa el in acest dosar ajunge undeva la 40 de complici.

author avatar
eNational
680 afisari

5 COMENTARII

  1. Nu va face nici asta puscarie. „Vomita” tot , ii da in gat pe altii si in 2-3 luni uitam de el si scapa. Este un scenariu deja cunoscut si practicat. Intre timp nasu lui Mircea Toader, cica ii retrage toate drepturie, ce le avea ca deputat si nu ii mai da cabinetul de la Galati…… :). Si marmota se plimba si ea pe salile goale ale Parlamentului.

  2. Sa-i „haleasca” pe toti! Sa caute mai bine DNA-ul, ca au de „halit” foarte multi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger