AcasăNewsDNA ii sparge familia lui Basescu

DNA ii sparge familia lui Basescu

DNA strange latul in jurul fostului presedinte: Ioana Basescu si Elena Udrea au fost audiate mai bine de patru ore, ieri, de DNA.

Falsuri si înscenări

Mutarile in forta facute de procurori in razboiul cu fostul presedinte erau cunoscute de Traian Basescu. ”Am aflat prin DNA ca este un mic grup de procurori, apropiat de Kovesi, care se jura ca ma va face sa cer custodia unuia dintre nepoti, adica ii va aresta parintii’”, a declarat Basescu miercuri seara la un post TV. Iar dupa doar cateva ore, Ioana Basescu si Elena Udrea bateau la usa DNA, facand sa explodeze micile ecrane de breaking-news-uri. Chiar daca ”bomba” detonata ieri de DNA a luat opinia publica si mass-media ca din oala, despre ea se stia anterior cate ceva, dovada informatiile recent publicate de ”National” conform carora atat Traian Basescu cat si Elena Udrea vor fi obligati sa aleaga: fostul presedinte intre a-si apara fiica sau pe cea mai apropiata colaboratoare iar Udrea intre a-si scapa pielea dandu-l in gat pe Basescu sau a pastra discretia cu riscul de a-si pierde libertatea.

Udrea: adevarata miza este fostul presedinte

Ioana Băsescu si Elena Udrea au fost puse sub control judiciar

La iesirea de la audieri, cele doua doamne au adoptat un comportament complet diferit. Acuzata, conform unor surse DNA, de spalare de bani si de complicitate la abuz in serviciu din functia de notar intr-un dosar referitor la finantarea campaniei prezidentiale din 2009, Ioana Basescu nu a scos o vorba si s-a grabit sa se duca, insotita de sot si de copil, acasa la tatal sau. Elena Udrea a confirmat in schimb ca este vorba despre un dosar nou, legat de finantarea unor actiuni de publicitate in campania electorala din 2009, dosar in care ea este cercetata sub control judiciar pentru spalare de bani. In plus, Udrea a sustinut ca nu ea este ”miza” in aceasta speta, ci Traian Basescu si partidul sau: ”Trebuie sa reducem sansele ca partidul lui Traian Basescu si Traian Basescu sa nu poata sa pretinda functia de prim ministru si sa intre in Guvern”. Mai mult, Elena Udrea acuza DNA ca incearca cu astfel de actiuni sa dreaga ”dezastrul de imagine in care se afla DNA de doua zile, cu procurori surprinsi in situatii imorale”. In dosarul proaspat deschis au mai fost audiati, tot ieri, jurnalistul Dan Andronic si Gheorghe Nastasia (fost secretar general al Ministerului Turismului pe vremea ministeriatului Elenei Udrea, implicat alaturi de aceasta si in dosarul Gala Bute). In timp ce Andronic a declarat, ulterior, ca doar a dat cateva declaratii ca martor, Nastasia s-a ales o noua acuzatie – luare de mita, pentru care este cercetat sub control judiciar, dupa cum a anuntat avocatul sau. n (Simona Badulescu)

Basescu: ”Kovesi mi-a distrus familia cu falsuri si inscenari!”

Confruntat cu imaginea fiicei sale la DNA, Traian Basescu a explodat: „Kovesi si alte cateva slugi vor sa isi spele imaginea. De acum Kovesi are un adversar. Pe mine. A mers prea departe in slugarnicia ei. M-a pus Basescu, dar il slujesc pe Iohannis (…) Niciodata nu mi-am implicat fiica. E un fals de proportii. Aveau nevoie sa isi spele imaginea dupa incidentele pe care le-au avut. Cu provocatori, cu falsuri si inscenari mi-a distrus aproape toata familia aceasta doamna Kovesi pe care tot eu am inventat-o (…) Doamna Kovesi si-a aratat caracterul. Sacrifici oameni ca sa te consolidezi pe functie. Sa te decoreze un ambasador strain”. In plus, Traian Basescu a precizat ca fiica sa a discutat cu procurorul doar 10 minute, dar asta dupa ce a fost pusa sa astepte aproape patru ore pe hol.

author avatar
Simona Badulescu
2.079 afisari

7 COMENTARII

  1. Cretinul asta de Basescu nu realizeaza ca si-a distrus singur familia!
    Nici cei din mafia italiana nu isi implica copiii in afacerile lor murdare, daramite sa-i mai combini si cu panaramele din dotare!
    Mai crezi si in justitia divina, daca te gandesti in ce hal a ajuns tara asta si cati mor din cauza saraciei si a mizeriei, in timp ce astia nu se mai opresc din furat.
    Monstrul din el (basescu) a ajuns sa-l inghita cu totul.

    • Îmi este extrem de greu să înțeleg dece vă tot mirați atâta că și-ar fi distrus familia? Păi, ce a atins el până acum fără ca să distrugă în afară de Țara noastră și Flota Maritimă? Veți spune că ”Poporul român”? Nu-i așa, Poporul român nu prea mai are nici o legătură cu cel proslăvit de istoria României ci este o amestecătură de amorțiți, lași, lipsiți de personalitate și oameni prostiți călcați în picioare și batjocoriți de bandele lui Băsescu, Iohannis și alții, plebe care tot așteaptă în prostia lor ca să fie scăpați de alții de această povară nimicitoare. VAI DE SUFLETELE NOASTRE! SĂ NE DEA BUNUL DUMNEZEU DUPĂ SUFLETELE NOASTRE ȘI NU DUPĂ CE MERITĂM!

  2. Base, nu te-ai speriat tu de valuri de 17 metri, doar n-o sa te doboare vreo 8 ani de parnaie. Hai, tin’te tare si fa-i pana la capat!

  3. Bai nene,NU am nimic cu acest BASESCU!….dar modul cum a condus tara asta 10 ani de zile ,isi merita soarta!….am ajuns tara in care domina haosul si de toate ,numai normalitate nu este!!!….asta totul pe placul strainilor ,in special SOROS!…..dar TU ca fost CAP de tara ,cu puterea in mana,sa vii si sa te plangi acum ,ca-ti pare rau ca ai numit-o pe KOVESSI sefa DNA-ului ,ca-ti ancheteaza acolitii ,ma duce cu gandul ,ca meriti mai mult ,ani grei de puscarie!…ti-ai batut joc de NOI ,pensionarii ,cum ai vrut ,facindu-ne ASISTATI SOCIALI!!!….tu acum ce esti >?…..in loc sa conduci ca un adevarat PRESEDINTE ,cu respect pentru functia asta ,te-ai complacut sa pari altfel ,sa te cobori peste limita admisa ….uite ca NU ti-a iesit ….un pensionar „umilit” pe timpul „ciumei portocalii”….cand au vazut ce nenorociri au facut ,au dizolvat partidul si culoarea,un partid ce-a condus tara asta 10 ani!!!….

  4. ACEASTA SECATURA SECURITO-COMUNISTA,TURNATOR ORDINAR A OMORAT 36 DE OAMENI CU BARCILE CONDUSE DE EL.DIN SURSE,SCURSE DIN CANALELE DE DEJECTIE A NEAMULUI LUI,5 MARINARI AU FOST ARUNCATI IN OCEAN,DUPA CE IA REGULAT IN CUR.CRIMONALUL ESTE HOMOXESUAL CU,UNUL,TOT SECURIT MARINAR;MIRCEA TOADER DIN GALATI.ERAU DIN SCOALA AMANTI.DOI,NENOROCITI DE GAINARI STRAMBI

    • DOMNULE CHEFERIST DIN 1933;SE SCRIE=..CANALELE DE DEJECTIE ALE NEAMULUI…IA REGULAT..CRIMINALUL ESTE HOMOXESUAL…CU UNUL,TOT SECURIST CU GRAD…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger