AcasăNewsDNA face contestatie in anulare la decizia instantei din Alba

DNA face contestatie in anulare la decizia instantei din Alba

Hotararea Curtii de Apel Alba Iulia, care a admis o contestatie la executare, drept urmare a suspendat o pedeapsa dispusa in cazul unui barbat acuzat de abuz in serviciu, va fi atacata de catre procurorii anticoruptie, cu o contestatie in anulare.

Un anunt in acest sens a fost facut chiar de catre procurorul-sef al instutitiei, Laura Kovesi, la finele sedintei de bilant anual al DIICOT-ului, la care Laura Kovesi a asistat, alaturi de presedintele Iohannis si de Procurorul General. „Am analizat motivarea si am decis, impreuna cu colegii care au participat in sedinta de judecata, sa atacam cu contestatie in anulare. Va pot spune cu siguranta ca este o decizie izolata”, a punctat Kovesi, sefa DNA subliniind, insa, urmatorul aspect: „Curtea Constitutionala nu a dezincriminat infractiunea de abuz in serviciu”.

Despre decizia instantei din Alba s-a aflat in prima parte a saptamanii, iar hotararea s-a aplicat in cazul unui fost secretar de Consiliu Judetean, care fusese condamnat la trei ani de inchisoare, pentru abuz in serviciu.

foto: captura B 1 Tv

169 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger