Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » DNA, esec cu repetitie

DNA, esec cu repetitie

Autor:

DNA Oradea a clasat, pentru a doua oara, dosarul in care fostul lider PDL/PNL Ioan Oltean era acuzat de trafic de influenta.

 

Ioan Oltean DNA, esec cu repetitie

Dosarul lui Ioan Oltean, un fost lider PDL/PNL scos din politica dupa ce DNA i-a pus eticheta de ”penal”, a fost clasat pentru a doua oara

Procurorii anticoruptie au opintit opt ani la dosarul in cauza, unul in care Ioan Oltean avea initial calitatea de martor. Clasata din lipsa de probe in 2012, cauza a fost redeschisa in 2015, dar cu Oltean in postura de inculpat de aceasta data. Dupa trei ani, dosarul a fost clasat din nou si tot din cauza lipsei probelor. Desi a fost obligat sa se pensioneze fortat din politica – devenise ”penal” cu acte, Ioan Oltean spune ca nu intentioneaza sa se indrepte impotriva procurorilor DNA Oradea, a iesit din viata politica si are ”altceva de facut”. ”Dosarul a fost redeschis in 2015 de DNA Oradea deoarece s-a schimbat conducerea acestei institutii. In urma primelor acuzatii am demisionat din toate functiile politice, am fost vicepresedinte al PDL si vicepresedinte al Camerei Deputatilor, cariera mea politica a avut de suferit in urma unui dosar cu probe inventate. Le-am spus de la inceput procurorilor ca nu am savarsit faptele de care eram acuzat, dar nu a contat”, a comentat fostul politician, nu inainte de a spune cu subiect si predicat ca acuzatiile pe care i le-a adus DNA-ul au fost cele care au facut ca el sa fie ”scos in afara politicii”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!