AcasăNewsDNA da iama in avocati!

DNA da iama in avocati!

Avocatii se simt „vanati” de catre procurorii DNA

Politicieni, demnitari si miliardari deopotriva au fost adusi in starea in care le este frica sa mai puna si traditionala „vorba buna” pentru un prieten, de frica sa nu se trezeasca saltati de procurorii DNA. Care, daca nu ii pot infunda pentru coruptie, au la indemana si „carligul” reprezentat de acuza generalizata de tentativa la trafic de influenta.

Avocatii se simt „vanati” de catre procurorii DNA

Singura breasla care continua sa-i ia peste picior pe oamenii crescuti de Daniel Morar era cea a avocatilor, insa DNA a reusit sa sparga si aceasta reduta.

Avocatul Valeriu Adrian Matei a ajuns in arest pentru trafic de influenta

Iar dupa retinerea  mai multor membri ai barourilor din tara, sursele noastre dau ca sigura si caderea in capcanele intinse de procurori a unor nume grele ale avocaturii.

Inculpatul Cocaina

„Balul DNA” a fost deschis de catre trei avocati: Valeriu Adrian Matei, de la Baroul Constanta, Mihai Cocaina, de la Baroul Arges, si Liviu Ardeias, de la Baroul Teleorman. Impotriva celor trei, acuzati de diverse tentative, de la cea clasica de trafic de influenta, pana la asociere in vederea savarsirii de infractiuni, procurorii anticoruptie au cerut masura arestarii lor preventive pe cate 29 de zile. Iar pana cand instantele de judecata se vor pronunta cu privire la vinovatia lor, vestea retinerilor le-au dat frisoane celorlalti colegi de breasla. Care au inceput sa susoteasca intre ei ca acesta este doar inceputul…

Aparatorii politicienilor corupti

Dupa cum sustin sursele noastre, mai multi avocati cu greutate, extrem de respectati in lumea juridica, incearca sa se puna la adapost politic de ceea ce ei sustin a fi o adevarata „vanatoare de vrajitoare”. Coincidenta sau nu, la fel ca si cei trei retinuti, si ceilalti avocati care se simt vizati de anchetele DNA i-au reprezentat in ultima vreme pe unii dintre politicienii acuzati de fapte de coruptie. Asa ca batalia dintre aparatorii celor anchetati si procurori se anunta acum una pe viata si pe moarte…

author avatar
Toni Matei
926 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger