Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » DNA, cereri catre CSM pe numele procurorilor Onea, Deaconu, Savu si Raileanu

DNA, cereri catre CSM pe numele procurorilor Onea, Deaconu, Savu si Raileanu

Autor:

Conducerea Directiei Nationale Anticoruptie a formulat mai multe cereri adresate Sectiei de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii. Una dintre ele il vizeaza pe fostul sef al “unitatii de elita” a DNA, in speta DNA Ploiesti, Lucian Onea.

 

dna1 720x478 DNA, cereri catre CSM pe numele procurorilor Onea, Deaconu, Savu si RaileanuToate deciziile sunt cuprinse in comunicatul DNA, care suna astfel:

“La data de 10 ianuarie 2019, procurorul sef adjunct, care exercita atributiile procurorului sef al DNA, a transmis Sectiei de procurori a CSM solicitarea avizului de revocare din functia de procuror in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Serviciul Teritorial Ploiesti, a domnului Onea Lucian Gabriel, procuror in cadrul acestui serviciu, in prezent suspendat din aceasta functie, intrucat acesta si-a exercitat in mod necorespunzator atributiile specifice functiei detinute.

De asemenea, in aceeasi zi, au fost transmise Sectiei de procurori a CSM cererile de incetare a activitatii in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Serviciul Teritorial Ploiesti a urmatorilor procurori:

– Deaconu Giluela,

– Savu Alfred Virgiliu,

– Raileanu Elena Cerasela. “    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!