Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » DNA cere aviz pentru urmarirea penala a Rovanei Plumb

DNA cere aviz pentru urmarirea penala a Rovanei Plumb

Autor:

Pe langa faptul ca au transmis motivele pentru care s-a decis inceperea urmaririi penale pe numele actualului vicepremier Sevil Shhaideh, despre care se stie deja ca a fost chemaata la DNA in cursul primei parti a acestei zile, reprezentantii Directiei Nationale Anticoruptie au anuntat – in acelasi comunicat- faptul ca se solicita aviz de la Parlament pentru urmarirea penala a colegei sale din Executiv, Rovana Plumb, vizata in acelasi dosar, cunoscut drept “Insula Belina”.

 

13043612 526644227516032 4459853008361162353 n rovana 290x300 DNA cere aviz pentru urmarirea penala a Rovanei PlumbIn cazul lui Plumb se cere aviz de la Camera pentru ca aceasta e si deputat, nu doar ministru al Fondurilor Europene. In cazul de fata, insa, este vizata calitatea de fost ministru al Mediului si Schimbarilor Climatice a social-democratei, procurorii facand public faptul ca au suspiciunea “complicitatii la infractiunea de abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, in exercitarea functiei ministeriale” in cazul Rovanei Plumb.

Mai exact, din cele transmise de DNA in comunicatul remis vineri dupa-amiaza reies, printre altele, urmatoarele: “din probele administrate, a rezultat banuiala rezonabila ca numita Rovana Plumb, in calitate de ministru al Ministerului Mediului si Schimbarilor Climatice, cu intentie a ajutat la savarsirea faptei penale retinute in sarcina suspectei Sevil Shhaideh, respectiv a initiat si promovat H.G. 858/2013 in decurs de 17 ore, in perioada 5.11.2013 – 6.11.2013, cu incalcarea procedurii de la nivelul Guvernului pentru elaborarea, avizarea si prezentarea proiectelor de acte normative. Prin efectele acestei hotarari de guvern s-a urmarit crearea unei aparente de legalitate a trecerii Insulei Belina si a Bratului Pavel, prin proiectul de hotarare de guvern ce va purta nr. 943/2013, contrar aspectelor semnalate in repetate randuri de Ministerul Finantelor Publice si Ministerul Justitiei cu privire la forta juridica a actului normativ.”

sursa foto: Facebook


2 comentarii to DNA cere aviz pentru urmarirea penala a Rovanei Plumb

 1. David

  Lucru la domiciliu part-time! Comision direct motivant! Nu se compara cu nimic! Suntem foarte seriosi! Te ajutam pas cu pas! Mai multe detalii la adresa: http://bit.ly/29lDbUm

 2. Creatorul Creatiei

  ordin de memorat si de promovat:
  informatie despre:
  danacu viorel este terrorist, pedofill, homosexuall activ si pasiv, se futte cu barbatii, ii taie in cap pe oameni,
  si este si violatorr. bolnav de schizofrennie, aude voci, pe youtube la nicu filip are figura geometrica de metal in
  cap; danacu viorel este un francmuson bolnav.
  adresa lui este str. drumul ghindarilor nr. 176, prelungirea ghencea, bucuresti.
  si la ma-sa in sat la cezieni, langa caracal.
  danacu il decupeaza pe cineva pe cap cu foarfeca, pe viu.
  ceva injuraturri: sa sugga danacu viorel mii de tone de pulla, non stop. (se poate face un program, il violatti
  pe danacu viorel sau sa stea de buna voie, il filmati si dati pe internet filmu sa fie accesat non stop, pana innebuneste
  si moare ca prosttu, ca e carpaa, boarfa (pe principiul cromozomilor, gen feminin).
  danacu viorel este prostul prostilor. adresa lui este str. drumul ghindarilor nr. 176, prelungirea ghencea, bucuresti.
  si la ma-ssa in sat la cezieni, langa caracal.
  cine imi modifica, sterge ceva din cele scrise, sa moara.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!