AcasăNewsDNA arunca „pisica moarta” a DIPI in curtea SRI!

DNA arunca „pisica moarta” a DIPI in curtea SRI!

Cineva are grija sa inflameze bine de tot spiritele in sistem, astfel ca in ultimele ore a facut deliciul unei anumite parti a presei faptul ca, in scandalul legat de controversatul dosar „Doi s’ un sfert”, fostul ministru de Interne Petre Toba ar fi fost interceptat de catre Serviciul Roman de Informatii inca din luna inuarie a acestui an.

Cel putin aceasta este strania concluzie pe care s-au grabit sa o traga unii, dupa „rasfoirea” rechizitoriului procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie in ancheta care il priveste pe fostul sef al DIPI, Nicolae Gheorghe. Si in care acesta s-ar fi plans subordonatilor ca a fost aspru certat de catre Petre Toba, pentru ca nu l-ar fi informat de provenienta cabinei de dus tip jacuzzi din biroul ministerial, cerand totodata intempestiv sa fie scoasa de acolo.

Ca la Radio Erevan

Asa ca soliditatea teoriei ca Toba a fost interceptat de SRI din ianuarie pare desprinsa din bancurile cu Radio Erevan. Pentru ca interceptarile din rechizitoriu se refera strict la discutia in care Nicolae Gheorghe le povestea altor sefi de la DIPI ce a vorbit el cu fostul ministru de Interne. Deci, nu a existat nicio interceptare directa, ceea ce intr-adevar ar fi complicat lcururile, cu toate eforturile unora de a arunca „pisica moarta” a DNA in curtea SRI!

author avatar
Toni Matei
1.209 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger