Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » DNA a pus sub sechestru proprietati din Franta si Spania, anunta Kovesi

DNA a pus sub sechestru proprietati din Franta si Spania, anunta Kovesi

Autor:

Pe langa faptul ca a pus accent pe necesitatea recuperarii prejudiciilor, Laura Kovesi a adus in discutie si faptul ca procurorii au pus sechestru pe mai multe proprietati din afara tarii.

 

codruta kovesi   RICA PETRESCU1 DNA a pus sub sechestru proprietati din Franta si Spania, anunta Kovesi“DNA a trimis peste 80 cereri de comisii rogatorii internationale pentru administrare de probe sau identificarea de bunuri. In acest fel, am reusit sa sechestram doua proprietati in Franta de peste 3,5 milioane euro. In Spania am instituit sechestru pe doua imobile de peste 500.000 euro. Am solicitat blocarea unor conturi in Cipru, Elvetia si Germania”, a sustinut sefa DNA, la sedinta de bilant desfasurata, cu incepere de la ora 11, la Cercul Militar.

Totodata, Laura Kovesi a declarat ca, in decursul anului trecut, magistartii au decis, prin decizii definitive in cauzele DNA, “confiscarea si recuperarea de produse infractionale in suma de peste 226 milioane euro”. “Acesti bani trebuie sa intre efectiv in bugetul de stat. Este obligatia organelor fiscale sa execute aceste hotarari cat mai rapid.”, a subliniat procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!