Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » DJ-ul Avicii nu a fost inca inmormantat

DJ-ul Avicii nu a fost inca inmormantat

Autor:

La mai bine de o luna de cand Tim Bergling s-a sinucis la varsta de 28 de ani, familia sa anuntat ca funeralile DJ-ului suedez vor avea loc intr-un cadru privat.

 

avicii DJ ul Avicii nu a fost inca inmormantat

Familia artistului nu a precizat data funeraliilor

Familia artistului nu a precizat data ceremonei nici locul unde va fi inmormantat Avicii, precizand ca isi doreste discretie si intelegere din partea presei. “Familia Bergling a confirmat ca funeraliile vor fi private, in prezenta apropiatilor lui Tim”, a transmis agenta Ebba Lindqvist intr-un comunicat, fara a furniza alte detalii. Avicii a fost gasit mort in camera sa de hotel, din Oman. Familia artistului nu a facut niciun fel de declaratie despre cauza mortii artistului, insa a publicat un comunicat, la cateva saptamani dupa decesul DJ-ului, in care lasa sa se inteleaga ca acesta si-a pus capat zilelor. Avicii a murit pe 20 aprilie, artistul suferea de pancreatita si avea serioase probleme de sanatate cauzate de consumul de alcool. La cateva zile dupa decesul DJ-ului,  apropiatii lui au publicat o scrisoare deschisa in care dezvaluiau faptul ca Avicii “nu mai putea sa traiasca” si “dorea sa isi gaseasca linistea”.
Un  purtator de cuvant al muzicianului a refuzat sa confirme atat cauza decesului, cat si ipoteza sinuciderii. Nicio cauza a mortii nu a fost dezvaluita, insa familia Bergling a sugerat ca fiul lor s-a sinucis.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!