AcasăNewsDJ-ul Avicii nu a fost inca inmormantat

DJ-ul Avicii nu a fost inca inmormantat

Familia artistului nu a precizat data funeraliilor

La mai bine de o luna de cand Tim Bergling s-a sinucis la varsta de 28 de ani, familia sa anuntat ca funeralile DJ-ului suedez vor avea loc intr-un cadru privat.

Familia artistului nu a precizat data funeraliilor

Familia artistului nu a precizat data ceremonei nici locul unde va fi inmormantat Avicii, precizand ca isi doreste discretie si intelegere din partea presei. „Familia Bergling a confirmat ca funeraliile vor fi private, in prezenta apropiatilor lui Tim”, a transmis agenta Ebba Lindqvist intr-un comunicat, fara a furniza alte detalii. Avicii a fost gasit mort in camera sa de hotel, din Oman. Familia artistului nu a facut niciun fel de declaratie despre cauza mortii artistului, insa a publicat un comunicat, la cateva saptamani dupa decesul DJ-ului, in care lasa sa se inteleaga ca acesta si-a pus capat zilelor. Avicii a murit pe 20 aprilie, artistul suferea de pancreatita si avea serioase probleme de sanatate cauzate de consumul de alcool. La cateva zile dupa decesul DJ-ului,  apropiatii lui au publicat o scrisoare deschisa in care dezvaluiau faptul ca Avicii „nu mai putea sa traiasca” si „dorea sa isi gaseasca linistea”.
Un  purtator de cuvant al muzicianului a refuzat sa confirme atat cauza decesului, cat si ipoteza sinuciderii. Nicio cauza a mortii nu a fost dezvaluita, insa familia Bergling a sugerat ca fiul lor s-a sinucis.

author avatar
Bogdan Borcea
202 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger