AcasăNewsDivortul Petrei Ecclestone va fi cel mai scump din istorie

Divortul Petrei Ecclestone va fi cel mai scump din istorie

Petra, mezina sefului Formulei 1, Bernie Ecclestone divorteaza. Sotul, acuzat de abuzuri si violenta,  este si el plin de bani, ceea  ce face ca aceasta separare sa se transforme in cel mai scump divort din istorie.

Sase ani a durat casnicia Petrei Ecclestone (28 de ani) cu omul de afaceri James Stunt (35 de ani). Acum, circa sase miliarde de euro reprezinta miza divortului lor. Stunt si Ecclestone s-au intalnit miercuri in fata judecatorilorcare au decis ca omul de afaceri trebuie sa paraseasca domiciliul conjugal, o vila impresionanta din cartierul londonez Chelsea, cu nu mai putin de 14 dormitoare. Vor ramane acolo Petra si cei trei copii ai cuplului, Lavinia (4 ani) si gemenii James Jr. si Andrew (2 ani). Stunt este acuzat de abuz si violenta, dar si de faptul ca ar fi consumat droguri de-a lungul casniciei. De altfel, avocatii omului de afaceri nu au negat acuzatiile, punand comportamentul violent pe seama consumului de alcool si de substante interzise. Cum scriam si mai sus, lupta se da pe o avere de aproape 6 miliarde de euro, cei doi au angajat cei mai tenace avocati specializati in divorturi din Regat.

Fostul soţ<br >al Petrei<br >a recurs<br >la gesturi<br >obscene<br >în faţa<br >ziariştilor

Din echipa lui Stunt  face parte renumita baroneasa Fiona Shackleton, cea care l-a reprezentat pe Printul Charles in divortul de Diana. Petra si James s-au casatorit in august 2011, in Italia. Mireasa a fost condusa la altar de tatal ei, boss-ul Formulei 1, Bernie Ecclestone, intr-o masina condusa de fostul campion Jean Alesi. Petra a purtat o rochie semnata de Vera Wang, care a costat 90.000 de euro. Muzica pentru dansul mirilor a fost asigurata de Eric Clapton in persoana, iar atmosfera a fost intretinuta de trupa Black Eyed Peas, care ar fi cerut1,7 milioane de euro pentru  acest concert privat.

author avatar
Catalin Dumitrescu
369 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger