Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Distractie japoneza: patinoar cu pesti congelati!

Distractie japoneza: patinoar cu pesti congelati!

Autor:

Space World, un parc de distractii din Japonia, a congelat 5000 de pesti si alte  specii marine in gheata unui patinoar din incinta sa.

 

pesti inghetati Distractie japoneza: patinoar cu pesti congelati!

Peștii, crabii și celelalte crutacee au fost cumpărați din piaţă şi aşezaţi bucată cu bucată pe controversatul patinoar

Organizatorii parcului au congelat pesti, crabi, crustacee, pisici-de-mare etc, pentru o bizara atractie turistica, numita Freezing Port(portul Inghetat) si au postat pe Facebook imaginile lor, insotite de texte precum “Ma inec, ma asfixiez.”

pesti inghetati2 Distractie japoneza: patinoar cu pesti congelati!Promovarea evenimentului a provocat reactii furibunde pe retelele de socializare, astfel incat managerul Space World, Toshimi Takeda, a fost nevoit sa-si prezinte scuze publicului, precizand ca patinoarul va fi decongelat pentru ca vietuitoarele marine sa poata fi extrase. Mai mult, organizatorii vor organiza un “serviciu religios adecvat” pentru ele, dupa care vor fi folosite drept ingrasamant natural.

media 148032240333105500 Distractie japoneza: patinoar cu pesti congelati!Takeda a explicat ca pestii, crabii si celelalte crutacee au fost cumparati de la o piata de peste si ca erau deja morti inainte de congelarea in gheata patinoarului. In zadar, dupa sute de comentarii negative aparute pe Facebook, parcul Space World si-a anulat scandalosul proiect.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!