AcasăNewsDisputa in PDL. Cezar Preda: Sever Voinescu sa fie dat afara. Voinescu:...

Disputa in PDL. Cezar Preda: Sever Voinescu sa fie dat afara. Voinescu: Preda Exista?

(foto: realitatea)

Replici dure in PDL. Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda l-a acuzat pe Voinescu de „tradarea” partidului, afirmand  ca acesta nu mai poate cere decat sa fie dat afara. „Cine este Cezar Preda? Exista?”, a fost replica lui Voinescu.

(foto: realitatea)

Cezar Preda a declarat ca Voinescu trebuie dat afara din partid pentru ca, in campania electorala, a sustinut candidatura fostului deputat PDL Maria Stavrositu, inclusiv dupa ce aceasta a decis sa candideze din partea PPDD. „Singurul lucru pe care-l poate cere Sever Voinescu este sa fie dat afara repede din partid! Pentru ce ne trebuie sase luni pentru a-i da afara din partid pe toti tradatorii care au facut campanie impotriva partidului si in favoarea adversarilor politici? Acesta este raspunsul corect la intrebarile tradatorilor sau neimplicatilor in aceasta batalie grea din 9 decembrie”, a precizat Cezar preda, pentru Romania TV.

Comentariile lui Preda, venite dupa ce Sever Voinescu a cerut urgentarea organizarii congresului PDL, l-au deranjat pe Voinescu. „Cine-i Cezar Preda? De cand am intrat in politica, am cunoscut multi oameni. Cativa politicieni – nu e printre ei. Cativa oratori – nu e printre ei. Cativa facatori de legi – nici printre ei nu e. E drept, am cunoscut si multa pleava guraliva, golanasi, zurbagii, facatori zgomotosi ai nimicului, dar multimea asta e atat de pestrita in memoria mea incat greu pot identifica chipuri. Va rog sa ma ajutati sa-mi amintesc cine e acest Cezar Preda – ca sa-l pot baga in seama trebuie intai sa ma asigur ca exista. Exista?”, a fost replica lui Sever Voinescu, scrisa pe Facebook.

Europarlamentarul Cristian Preda s-a aratat solidar cu Voinescu, pe blog,. El l-a criticat pe Cezar Preda, amintind ca a pierdut si localele si parlamentarele in Buzau. „Sunt, se intelege, solidar cu Sever Voinescu, amenintat cu excluderea din PDL de catre Cezar Preda. In loc sa explice de ce e nevoie de 6 luni pentru a pregati o noua Conventie, prim-vicepresedintele PDL recurge la invective”, a postat Cristian Preda.

author avatar
Alina Costache
137 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger