AcasăNewsDisparitia lui Cristian Sima, seful Bursei Sibiu, anchetata de Politie

Disparitia lui Cristian Sima, seful Bursei Sibiu, anchetata de Politie

(foto: realitatea.net)

Cristian Sima, fost director general al Bursei de la Sibiu, a disparut cu banii unor clienti care tranzactionau pe pietele externe printr-o firma detinuta de el.

(foto: realitatea.net)

Politistii din Sibiu s-au autosesizat in cazul lui Cristian Sima, fost director general al Bursei de la Sibiu, care nu mai poate fi contactat de aproximativ 10 zile si despre care se crede ca ar fi disparut cu banii unor clienti care tranzactionau pe piete externe printr-o firma detinuta de el.

„In urma informatiilor aparute in mass-media referitoare la fostul presedinte al Bursei Sibiu, Inspectoratul Judetean de Politie s-a autosesizat in acest caz, fiind incepute verificari”, a declarat Luciana Baltes, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Sibiu, citata de Mediafax si preluata de realitatea.net.

Conform acesteia nu a fost depusa inca nicio plangere legata de brokerul din Sibiu ori de familia lui.

„Nu avem niciun fel de plangere legata de Cristian Sima, autosesizandu-ne pe baza informatiilor aparute in presa”, a mai spus purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Sibiu.

Ultimele informatii legate de Cristian Sima, care a fost demis miercuri din functiile de presedinte CA si director general al Bursei de la Sibiu, sunt din data de 1 octombrie cand brokerul i-a trimis un email unui director de la bursa din Sibiu prin care anunta ca i-au fost furate mai multe bunuri personale, prin care si laptopul, telefonul, actele dar si cardul bancar, motiv pentru cerea blocarea acestora.

Ulterior angajati firmei WBS Holding, pe care acesta a condus-o pana in urma cu un an, au incercat sa il contacteze la casa pe care Cristian Sima o detinea in Elvetia insa nu au reusit, motivul fiind ca postul telefonic este suspendat.

Disparitia lui Cristian Sima vine si in contextul in care SIF-urile s-au coalizat pentru a-l revoca pe acesta din functiile de conducere detinute la Sibex si pentru a-l trage la raspundere.

author avatar
Ionut Zgimbau
306 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger