AcasăNewsDisparitia Iuliei Ionescu provoaca un scandal monstru

Disparitia Iuliei Ionescu provoaca un scandal monstru

De cateva zile, jurnalele de stiri si prima pagina a ziarelor au in prim plan disparitia misterioasa a Iuliei Ionescu, tanara de numai 15 ani eleva eminenta a unui colegiu de top din Bucuresti.

Iulia a disparut miercuri, cand s-a despartit de mama ei la statia de metrou Eroilor. Parintii tinerei se tem ca aceasta a fost rapita si solicita ajutorul tuturor celor care au informatii in acest caz.

Tanara a lasat un biletel in care isi anunta parintii ca vrea sa se faca maicuta, insa parintii ei sustin ca, de fapt, Iulia a fost rapita de reprezentantii unei secte religioase. Cert este ca Iulia si-a amanetat telefonul mobil de ultima generatie si cateva bijuterii sub pretextul ca avea nevoie de bani pentru a ajunge la manastirea unde isi dorea sa devina maicuta.

Pe langa drama familiala, parintii Iuliei sunt implicati, acum, si intr-un scandal monstru. Acuzati de mai multe persoane autorizate ca platesc tribut pentru modul mult prea strict in care isi supravegheau fata, parintii Iuliei dau vina pe duhovnicul tinerei.

„Inteleg ca Iulia i-a trimis duhovnicului un mail sau chiar mai multe. Iar acest preot, desi stia ca este un copil minor, nu a anuntat parintii. Mi se pare de domeniul irealului ca parintii sa nu stie de acest mail. Preotul nu era in masura sa decida pentru un copil minor. I-a dat sfaturi total nepotrivite, ca sa nu folosesc un cuvant mai grav” este anuntul facut de tatal tinerei.

In schimb, conform romaniatv.net, duhovnicul Iuliei nu a vrut sa comenteze acuzatiile care i se aduc, precizand ca, atata vreme cat exista o ancheta in desfasurare, nu poate vorbi despre acest caz.

author avatar
Cristi Ionita
527 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger