Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Discutii la Parlament. Dancila si Isarescu, in biroul lui Dragnea

Discutii la Parlament. Dancila si Isarescu, in biroul lui Dragnea

Autor:

Dupa ce in prima faza sefa Guvernului venise sa discute, joi dupa-amiaza, cu Liviu Dragnea, in biroul acestuia de la Camera Deputatilor au ajuns, rand pe rand, si reprezentantii conducerii Bancii Nationale, dar si ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

 

intalnire 350x165 Discutii la Parlament. Dancila si Isarescu, in biroul lui DragneaDe altfel, chiar acesta din urma mentionase, deunazi, ca premierul si guvernatorul BNR aveau programata, de ceva vreme, o intrevedere pentru ziua de joi, in cadrul careia urmau sa fie discutate aspecte ce tin de Robor si de inflatie.

Daca in prima faza s-a vehiculat faptul ca Dancila ar fi urmat sa discute cu conducerea BNR la Palatul Victoria, sediul Guvernului, atat Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale, cat si prim-viceguvernatorul BNR, Florin Georgescu, au  venit la Parlament, fiind zariti intrand in biroul celui de-al treilea om in stat.

sursa foto: captura Antena3


1 Comentariu la Discutii la Parlament. Dancila si Isarescu, in biroul lui Dragnea

  1. cobe

    Mercenarul de la asa zisa banca a coloniei da vina pe toate relele financiare pe cauze externe si are dreptate.Stapanii coloniei,cum au vazut ca tendinta de crestere a nivelului de trai al locuitorilor de pe mosia lor devine o realitate,au hotarat si au dat ordine mercenarului isar-escu ca aceasta stare de lucruri sa dispara cat mai repede,adica urgent,plusul de bani ai mamaligarilor sa treaca in conturile stapanilor,caci mamalingii se obisnuiesc cu o viata decenta si nu trebuie.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!