Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Discutii in Coalitie si un nou CEx al PSD, pe fondul demisiilor din Guvern

Discutii in Coalitie si un nou CEx al PSD, pe fondul demisiilor din Guvern

Autor:

Dupa ce seara trecuta tarziu, la finele unei sedinte de circa sase ore, incheiate cu anuntul ca trei dintre ministrii Cabinetului Tudose – Sevil Shhaideh, Rovana Plumb si Razvan Cuc -au demisionat, s-a decis ca in cursul zilei de vineri sa aiba loc noi sedinte, in cadrul carora se vor lua alte hotarari.

 

coalitie Discutii in Coalitie si un nou CEx al PSD, pe fondul demisiilor din GuvernConcret, urmeaza sa se decida noile propuneri pentru fotoliile ministeriale ramase libere – in speta Dezvoltare, cel delegat pentru Fonduri Europene si Transporturi. Acest lucru se va intampla intr-un nou Comitet Executiv, ce va incepe in circa doua ore.

Inainte, insa, liderii PSD si ALDE, formatiunile partenere in Coalitia de guvernare, discuta inca de la ora 10, pe marginea situatiei ministrului Viorel Ilie. Despre care, deunazi, Calin Popescu Tariceau sublinia din nou ca Ilie are sustinerea partidului, ca Senatul a respins avizul cerut de procurori, semn cat se poate de clar ca ALDE nu vrea sa-l retraga din Guvern.

Totul a inceput dupa ce, zilele trecute, Mihai Tudose anunta ca doreste schimbari in Cabinetul sau, si ca vizati ar fi fost ministrii cu “probleme penale”. Va amintim ca Shhaideh, Plumb si Ilie sunt vizati de DNA.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!