Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Discutii in birou la Dragnea. Stanescu: stiu ca n-am incalcat legea/n-am niciun stres

Discutii in birou la Dragnea. Stanescu: stiu ca n-am incalcat legea/n-am niciun stres

Autor:

Paul Stanescu a ajuns, in prima parte a zilei, la Parlament si s-a oprit in biroul sefului PSD si, totodata, presedinte al Camerei.

 

Paul Stanescu 350x207 Discutii in birou la Dragnea. Stanescu: stiu ca n am incalcat legea/n am niciun stresSocial-democratul nominalizat pentru a prelua portofoliul Dezvoltarii in Guvernul Tudose, dupa demisia lui Sevil Shhaideh, a sustinut ca inca nu are niciun semn de la Cotroceni, dupa ce a fost propus sa faca parte din Executiv. De altfel, o declaratie similara facuse si in ziua precedenta. In momentul in care a fost intrebat daca se asteapta ca in cursul zilei sa primeasca un raspuns de la Presedintie, senatorul Stanescu dat urmatorul raspuns: “n-am nicio asteptare, n-am niciun stres“.

Intrebat, totodata, daca dosarul penal -la care s-a facut referire insistent in ultima vreme – ar putea fi un “motiv suficient” pentru ca seful statului sa refuze instalarea sa la sefia Ministerului Dezvoltarii, Paul Stanescu a parut cat se poate de convins ca nu. “Nu e problema mea, (…) e o actiune in rem. Tot ce se spune acolo este vorba despre Primaria municipiului Slatina. Eu in acea perioada am fost presedintele Consiliului Judetean, n-are absolut nico legatura. (…) Nu cred ca mi se poate reprosa, eu stiu ca n-am incalcat legea, asta stiu sigur ca n-am incalcat legea“, a sustinut Stanescu, de la Parlament.

sursa foto: olt-alert.ro    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!