Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Discutii Dragnea-Tariceanu, inaintea CEx-ului PSD de miercuri

Discutii Dragnea-Tariceanu, inaintea CEx-ului PSD de miercuri

Autor:

Cu o zi inainte ca mai-marii social-democrati sa se reuneasca in Comitetul Executiv pentru a discuta, intre altele, despre soarta ministrului Justitiei in Executiv, dar si despre o eventuala inlocuire din echipa guvernamentala a celor doua doamne ministru care candudeaza la europarlamentare, sefii PSD si ALDE au discutat la Parlament.

 

tariceanu dragnea Discutii Dragnea Tariceanu, inaintea CEx ului PSD de miercuriCalin Popescu Tariceanu nu a dorit sa raspunda intrebarilor jurnalistilor, dupa ce s-a aflat de aceasta intrevedere. “Nu fac declaratii”, a subliniat, in doua randuri, liderul ALDE, pe holul cladirii in care se afla sediul Legislativului.

Ramane de vazut, asadar, daca miercuri, in sedinta Comitetului Executiv, social-democratii vor decide sau nu inlocuirea lui Tudorel Toader din Guvern, sau, eventual, doar a Rovanei Plumb si a Nataliei Intotero, stiut fiind faptul ca social-democratele vor candida la alegerile din 26 mai, iar Liviu Dragnea lasa sa se inteleaga ca se asteapta ca acestea sa nu ramana si in Cabinetul Dancila.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!