Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » UPDATE – Directorul Tel Drum, la DNA

UPDATE – Directorul Tel Drum, la DNA

Autor:

dna 350x152 UPDATE   Directorul Tel Drum, la DNA

 

UPDATE: DNA-ul a transmis, intr-un comunicat, faptul ca “procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Sectia de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie au dispus schimbarea incadrarii juridice (in sensul retinerii formei agravante a infractiunilor initiale) si punerea in miscare a actiunii penale fata de urmatorii inculpati :

-S.C. TEL DRUM SA, persoana juridica

-PITIS PETRE si VISAN MIRCEA, reprezentanti ai S.C. TEL DRUM SA,

toti pentru savarsirea infractiunii de folosire sau prezentare cu rea-credinta de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete, daca fapta are ca rezultat obtinerea pe nedrept de fonduri europene, cu consecinte deosebit de grave

-S.C. WFA IMPEX SRL, persoana juridica

-ION FLORIAN, reprezentant al persoanei juridice WFA IMPEX SRL,

-NEDA FLOREA, reprezentant al S.C. TEL DRUM SA,

toti pentru complicitate la savarsirea infractiunii de folosire sau prezentare cu rea-credinta de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete, daca fapta are ca rezultat obtinerea pe nedrept de fonduri europene, cu consecinte deosebit de grave”.


Audierile in cazul Tel Drum continua si in aceasta saptamana. Luni dimineata, Petre Pitis a ajuns la Directia Nationala Anticoruptie.

Nu este prima oara cand directorul societatii Tel Drum ajunge sa dea explicatii la DNA. Ramane de vazut daca dupa ce va da lamuriri in fata procurorilor, Pitis va sta de vorba si cu reprezentantii presei.

In dosarul Tel Drum are calitate de suspect si liderul PSD, Liviu Dragnea.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!