AcasăNewsDirectorul Spitalului Grigore Alexandrescu: „Pedofilul Tranca ma terorizeaza!”

Directorul Spitalului Grigore Alexandrescu: „Pedofilul Tranca ma terorizeaza!”

Razvan Tranca, medicul condamnat pentru ca a facut sex cu o pacienta minora, care a „zburat” apoi de la etajul sase, si-a gasit o noua victima: directorul Spitalului Grigore Alexandrescu. Zilele trecute, chirurgul a deschis un proces penal impotriva managerului Enescu, fapt ce l-a adus pe acesta in pragul disperarii.  „Pedofilul Tranca ma terorizeaza!”, a declarat, indignat, dr. Enescu, in exclusivitate pentru „National”.

Dr. Dan Mircea Enescu s-a declarat indignat de faptul ca medicul Razvan Tranca il taraste prin tribunale, in conditiile in care el i-a indeplinit toate cerintele

Zilele petrecute pe holurile tribunalelor in perioada in care era acuzat de tentativa de omor calificat, viol si relatii sexuale cu o minora par sa-i fi prins bine chirurgului Razvan Tranca. Acesta a capatat experienta in domeniul juridic si nu rateaza nicio ocazie de a deschide procese noi impotriva conducerii Spitalului Grigore Alexandrescu.

Razvan Tranca

Daca pana acum s-a rezumat la a da in judecata institutia la care s-a intors sa profeseze, mai nou Tranca se joaca cu nervii managerului spitalului, prof. dr. Dan Mircea Enescu. In urma cu cateva zile, Tranca l-a dat in judecata pe acesta, acuzandu-l de comiterea unor fapte cu caracter penal.

Chirurgul condamnat pentru ca a facut sex cu o pacienta minora pare sa fi prins gustul proceselor

Contactat de reporterii „National”, care au incercat sa afle ce i-a invrajbit pe cei doi medici, dr. Enescu s-a declarat socat: „Nu-mi vine sa cred! M-a dat in judecata pe mine, ca persoana fizica?! Incredibil!”. Profesorul supranumit ”Ingerul copiilor”, datorita faptul ca de-a lungul carierei sale a salvat peste 150.000 de micuti, a marturisit pentru „National” ca se simte terorizat de chirurgul condamnat pentru sex cu minori. „Nu mi-a fost usor sa accept ca un pedofil ca Tranca sa lucreze in acest spital, sa aiba grija de copii. L-am rugat sa nu mai iasa atat in evidenta, fiindca nu vreau ca imaginea acestui spital sa fie asociata cu imaginea lui, care este condamnat pentru ca a facut sex cu o pacienta minora. El a venit la mine sa ceara mai multe garzi, sa ceara ore la policlinica. I-am dat, ca sa nu spuna ca ii incalc drepturile. Recent a venit sa ceara din nou ore, in alte policlinici. N-am de unde sa-i dau! M-a amenintat, dar nu credeam ca ma da in judecata. E deja prea mult! Pedofilul Tranca ma terorizeaza, iar eu trebuie sa tac si sa pierd timpul pe la procesele pe care mi le intenteaza”, a declarat, indignat, prof. dr. Enescu. Faptul ca Tranca vrea din ce in ce mai multi bani ar avea si o explicatie: el trebuie sa-i achite victimei sale, Andreea Mocanu, daune morale de 50.000 de lei si 10.000 de lei cheltuieli de judecata, bani pe care nu ii poate face decat lucrand pe branci, in spital sau in cadrul unor policlinici.

Acuzat de tentativa de omor, condamnat cu suspendare

Andreea Mocanu

Incredibilul caz care a socat intreaga tara in 2007, cand medicul Razvan Tranca a fost acuzat ca a ademenit-o in locuinta lui pe pacienta de 17 ani Andreea Mocanu, pe care ar fi violat-o si aruncat-o de la etajul sase, a avut un deznodamand neasteptat in instanta. Acuzatiile de viol si tentativa de omor au fost respinse, pe motiv ca faptele n-au existat, iar anul trecut instanta suprema a decis ca Tranca sa fie condamnat doar pentru relatii sexuale cu o minora. Medicul a primit patru ani cu suspendare si, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat in tot acest timp, el s-a intors la munca, la Spitalul Grigore Alexandrescu. Adica acolo unde a cunoscut-o si pe Andreea Mocanu.

author avatar
Narcis Voica
4.402 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger