AcasăNewsDirectorul Spitalului din Nasaud s-a razgandit, nu mai demisioneaza!

Directorul Spitalului din Nasaud s-a razgandit, nu mai demisioneaza!

Directorul Spitalului din Nasaud, in care o fetita de 4 ani, internata cu o banala entorsa a murit, si-a dat demisia, joi, asa cum anuntase. Dupa doar cateva ore, insa, acesta s-a razgandit si si-a retras cererea de demisie.

Intr-o  conferinta de presa, directorul de la Spitalul din Nasaud, Adrian George, a anuntat ca va renunta la functie, dupa ce conducerea judetului i-a cerut demisia de onoare. Insa, dupa cateva ore, acesta, sustinut de consilierii locali, a revenit asupra deciziei.

Fostul director a declarat ca au fost multe presiuni atat din partea municipalitatii cat si din partea mass-media. „Decizia mea este urmatoarea: o sa-mi dau demisia. Multumiti? O sa-mi scriu demisia. 100%, nu va faceti probleme. De aici ma duc la Primaria Nasaud si am depus-o. (…) Daca asa se doreste de toata conducerea judetului, demisionez. Sicanele au fost foarte mari de trei-patru saptamani incoace, de cand cu cazul fetitei de patru ani care a facut entorsa si apoi a murit”, a declarat doctorul Adrian George, inainte de a reveni asupra deciziei.

Cateva ore mai tarziu, directorul spitalului a anuntat ca a fost convins de consilierii locali sa-si retraga demisia.

Intreg scandalul  de la spitalul din Nasaud a inceput pe 15 ianuarie. Atunci, o fetita de 4 ani a alunecat pe  gheata si a suferit o entorsa. Medicii i-au pus piciorul  in ghips insa aceasta a inceput sa se simta tot mai rau iar intr-un final a murit dupa ce a intrat in soc septic.

Ancheta la spitalul din Nasaud este in continuare in  derulare.

author avatar
Alina Costache
115 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger