AcasăNewsDirectorul medical al unui spital bucurestean, gasit de ANI in incompatibilitate

Directorul medical al unui spital bucurestean, gasit de ANI in incompatibilitate

Un cunoscut urolog care are o functie de conducere in cadrul Spitalului Clinic „Dr. Theodor Burghelie”, unitate medicala situata pe Soseaua Panduri, din Capitala, a intrai in vizorul inspectorilor de Integritate.

Care anunta, luni, ca Viorel Jinga s-ar afla in stare de incompatibilitate. Cum explica situatia reprezentantii ANI, aflam dintr-un comunicat pe care l-au facut public reprezentantii insitutiei conduse de catre Bogdan Stan. „Agentia Nationala de Integritate a constatat faptul ca JINGA VIOREL se afla in stare de incompatibilitate, intrucat exercita incepand cu data de 15 decembrie 2006, functia de sef Sectie Urologie II in cadrul Spitalul Clinic „Prof. Dr. Theodor Burghele” Bucuresti si, ulterior, pe cea de director medical in cadrul Spitalului, simultan cu functia de administrator si calitatea de asociat unic in cadrul S.C. ONIX MEDICA S.R.L”, sustin reprezentantii Agentiei de Integritate.

Tot reprezentantii ANI precizeaza si faptul ca medicul si-a sustinut punctul de vedere, avand acest drept la aparare, ponie care a fost depusa la dosarul sau de evaluare.

 

199 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger