AcasăNewsDirectorul CNADNR a demisionat. Ponta: Toti directorii care erau la Balea vor...

Directorul CNADNR a demisionat. Ponta: Toti directorii care erau la Balea vor fi inlocuiti

Seful Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), Mircea Pop, a demisionat. Anuntul a fost facut in urma cu scurt timp de premierul Ponta, care a adaugat ca toti sefii care se aflau la Balea vor fi inlocuiti.

Mircea Pop si-a inaintat demisia, la cateva zile de la declansarea unui intreg scandal, dupa presa a aflat ca mai multi sefi  ai CNADNR erau la Balea, intr-o perioada in care meteorologii anuntasera Cod galben de ninsori si viscol pentru mai multe zone din tara.

Ponta a declarat ca, desi operatiunile de deszapezire s-au desfasurat mult mai bine ca pana acum, considera inacceptabil faptul ca, in astfel de situatii, „sefii stau la discutii, iar angajatii lucreaza”.

Vizati de masuri disciplinare sunt toti sefii care au fost la Balea si nu in teritoriu, a mai spus seful Guvernului. „Sunt iute la demiteri”, a concluzionat primul-ministru.

CNADNR: N-a fost petrecere, ci sedinta

Zilele trecute, reprezentantii CNADNR au tinut sa dezminta speculatiile aparute in mass-media. „Ca urmare a materialelor aparute in cadrul programelor de televiziune din ultimile ore referitor la situatia retelei de drumuri nationale, precizam ca  in data de 24.01.2013, la Balea Lac, a avut loc sedinta de Plan Operativ organizata in vederea dezbaterii problemelor economico –financiare, schita de buget, precum si bilantul sfarsitului de an. Sedinta a avut loc la ora 14:30, problemele discutate au fost transate pana la finalul zilei, iar in cursul noptii participantii au plecat. Astfel, in jurul orei 02:00, Directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Iasi se afla in zona localitatii Bacau, iar in jurul orei 01:30, Directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Bucuresti se afla pe raza administrativa a regionalei”, precizau, vineri, reprezentantii CNADNR, prin intermediul unui comunicat de presa.

169 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger