AcasăNewsDirectorul CFR Brasov, retinut pentru santaj

Directorul CFR Brasov, retinut pentru santaj

sursa foto: romaniatv.net

Gheorghe Radulescu, directorul Sucursalei Regionale de Transport Feroviar de Calatori Brasov, a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie.

sursa foto: romaniatv.net

Conform procurorilor de la DNA Brasov, incepand cu luna august 2014, in calitate de director in cadrul Sucursalei Regionale de Transport Feroviar de Calatori (SRTFC) Brasov, in baza unei intelegeri prealabile cu o persoana din conducerea SNTFC CFR Calatori SA, inculpatul Gheorghe Radulescu a efectuat acte de constrangere morala (ex. cercetare disciplinara pentru fapte prescrise si propunere de sanctionare cu desfacerea contractului de munca) asupra unui subordonat, cu scopul de a-l determina pe acesta din urma sa renunte la un litigiu de munca inregistrat la Tribunalul Brasov, prin care solicita sa fie repus in functia de director al SRTFC Brasov.

Prin actiunile sale, de-al santaja pe subordonatul sau, Gheorghe Radulescu urmarea sa-si salveze functia in care tocmai fusese numit in iulie 2014.

Directorul CFR Brasov va fi prezentat joi in fata magistratilor de la Tribunalul Brasov cu propunere de arestare pentru 30 de zile.

author avatar
Cristi Ionita
221 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger