AcasăNewsDirector ARR, trimis in fata instantei

Director ARR, trimis in fata instantei

Odata ce au finalizat cercetarile in cazul de fata, procurorii anticoruptie galateni au dispus trimiterea in fata instantei a Danielei Dobrila.

Femeia ocupa, la data faptelor consemnate in dosar, functia de director al Directiei Licentiere si Autorizare din cadrul Autoritatii Rutiere Romane (ARR) si este acuzata de abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit si fals intelectual, din cate au anuntat procurorii. Dosarul a fost trimis magistratilor Tribunalului Galati, spre judecare.

Din comunicatul in care se fac cunoscute detalii din rechizitoriul intocmit in prezenta cauza rezulta, printre altele, faptul ca in intervalul „noiembrie – decembrie 2013, in cadrul programului de transport calatori in judetul Galati aferent anilor 2014 – 2019, inculpata Dobrila Daniela, in calitate de director al Directiei Licentiere si Autorizare din cadrul Autoritatii Rutiere Romane (A.R.R.), si-a indeplinit in mod defectuos atributiile de serviciu, in sensul ca a dispus si a realizat o comunicare catre baza de date a Centrului National de Management pentru Societatea Informationala (C.N.M.S.I.) din care rezulta faptul ca un operator de transport avea o vechime neintrerupta de 64 luni in detinerea licentelor pe traseele Galati – Cismele si Galati – Fantanele”, in conditiile in care vechimea societatii ar fi fost de doar 28 de luni. „Acest lucru l-a ajutat pe operatorul de transport sa castige licitatia privind cele doua trasee amintite”, mai noteaza procurorii.

Ar mai fi de mentionat faptul ca femeia a mai fost derarita justitiei, anul trecut in mai, tot de catre anchetatorii anticoruptie, care, la momentul respectiv au acuzat-o tot in privinta unor nereguli ce aveau legatura cu atributiile sale de serviciu.

182 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger