AcasăNewsDirectoarea gradinitei din zona Cotroceni, retinuta (VIDEO)

Directoarea gradinitei din zona Cotroceni, retinuta (VIDEO)

Cazul dureros ajuns la urechile opiniei publice si al autoritatilor nu a ramas fara urmari. Tanara care conduce gradinita privata dintr-un cartier select al Capitalei – si care este acuzata ca a lovit mai multi micuti inscrisi la unitatea educationala respectiva -a ajuns pe mana oamenilor legii.

Femeia in varsta de 36 de ani a fost retinuta, seara trecuta, fiind acuzata de rele tratamente aplicate minorului. Masura a fost luata dupa ce in cursul zilei tanara fusese audiata la sediul Sectiei 17 Politie, din Capitala. In cursul zilei de joi, aceasta urmeaza sa fie dusa in fata instantei, ramanand de vazut ce masura dispun magistratii in cazul sau, in continuarea cercetarilor care se fac in cauza.

Directoarea gradinitei a fost retinuta, practic, la mai bine de o saptamana de cand politistii au fost anuntati despre aceasta situatie cu totul revoltatoare. In tot aceste timp, s-au facut cercetari si s-au adunat probe, in ura administarrii acestora, luandu-se decizia in cauza. „La data de 21 martie a.c., Politia Capitalei a fost sesizata de mai multi parinti cu privire la faptul ca, copiii acestora au fost agresati fizic de catre directoarea unei gradinite situata pe Str. Dr. Staicovici, sector 5, in timp ce minorii se aflau la program”, anunta Politia Capitalei intr-un comunicat.

De la acel moment, s-au inceput verificarile, fiind deschis un dosar penal. In urma cu exact o spatamana, politistii judiciaristi de la sectia 17 s-au oprit la sediul gradinitei, pentru cercetari, prilej cu care au fost cerute imaginile surprinse de camerele de supraveghere care exista in incinta gradinitei.

Totodata, oamenii legii au dorit sa discute atat cu parintii micutilor, care au depus reclamatii prin care au atras atentia reprezentantilor legii asupra unei situatii de neimaginat intr-o unitate educationala, dar si cu angajati ai gradinitei respective.

Va avertizam ca sunt imagini care va pot afecta emotional: [youtube]3vOOapdZHto[/youtube]

sursa video: youtube/Digi 24

120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger