AcasăNews„Diplomata” Andreea Marin, de mana cu un consul

„Diplomata” Andreea Marin, de mana cu un consul

Zana-i zana si cand nu ne prosteste la televizor. A facut ea ceva vraji si iata ca a reusit sa isi faca rost de un iubit nou. Unul cu 11 ani mai tanar…

Zâna s a<br >hotărât să îşi<br >facă singură<br >o surpriză şi<br >să şi ia iubit<br >de crescut

Acesta se numeste Adrian Brancoveanu, are 32 de ani si este consul in Libia, la Tripoli. El a fost relocat in Tunisia dupa izbucnirea tensiunilor in aceasta tara. Mai mult ca sigur, acolo, in Tunisia s- a aprins flama, caci ultima oara Andreea Marin si-a petrecut vacanta fix in Tunisia. Ea a postat numeroase imagini din vacanta pe care si-a petrecut-o in tara africana in luna august. De aceasta data, Zana pare ca n-a mai cautat nici faima nici frumusetea, ci tineretea si un barbat care sa aprecieze zicala  „gaina batrana face ciorba buna” mai mult decat ultimul sau iubit, turcul Tuncay. Si l-a gasit pe Adrian, care pare o infuzie de sanatate pentru vesnica diva de la „Surprize, surprize”.

Sursa foto wowbizro

Ar fi interesant de aflat si ce parerea are alta diva nepieritoare, Mihaela Radulescu, stiut fiind ca ambele se iubesc ca sarea-n ochi. Problema ramane diferenta de varsta. Este stiut ca ea merge intr-o directie, si mai deloc in sensul celalalt. Recte, e cam greu in caliate de femeie de 43 de ani sa-i tii ochelarii de cal permanent iubitului tau la ochi, ca sa nu realizeze masculul din el care are numai 32, iar lumea-i plina de fuste scurte si sutiene push-up. Si astea folosite de fetiscane recomandate medical dupa o anumita varsta. Dar, ce stiu eu, uitati-va la Macron si la soata lui, exemplu care ne spune ca se poate si la case mai mari. Si Elysee nu e deloc mic, jur.

author avatar
Catalin Dumitrescu
553 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger