AcasăNewsDinu Patriciu, taiat inca o data! Executorii ii vand masinile!

Dinu Patriciu, taiat inca o data! Executorii ii vand masinile!

Cu sanatatea in piuneze si afacerile la pamant, miliardarul Dinu Patriciu mai incaseaza o lovitura rusinoasa: executorii judecatoresti organizeaza astazi o licitatie, pentru a valorifica masinile Mic.ro.

Miliardarul Dinu Patriciu a fost executat de bunuri

Chinezoaica Melanie Anne Chen l-a pus bine pe Patriciu. De cand aceasta a primit mana libera in cadrul DP Holding si putere absoluta asupra conturilor miliardarului si firmelor sale, compania a intrat in cadere libera.

Masinile firmei Mic.ro sunt astazi scoase la vanzare

Firme falimentate, scandal in familie, jonglerii suspecte cu sute de mii de euro, probleme grave de sanatate (Dinu Patriciu a suferit luna trecuta un transplant de ficat – n.r.) iar acum, executari silite.

Astfel, executorii judecatoresti organizeaza astazi o licitatie, incercand sa valorifice bunurile lantului de magazine Mic.ro, dupa ce firma a fost falimentata de Melanie Chen si Patriciu.

71 de masini scoase la mezat

Bunurile scoase astazi la licitatie sunt magazinele ambulante ale lui Patriciu. Mai exact, 71 de masini utilate, care nu de mult puteau fi vazute la fiecare colt de strada. Preturile autoutilitarelor variaza intre 16.000 si 18.000 de euro. Executorii au scos la mezat 25 de vehicule Mercedes Benz rulate, 13 noi si 33 de Fiat Ducato Maxi Cabinato.

author avatar
Dan Bratu
3.559 afisari

3 COMENTARII

  1. sper ca in toate cazurile, BUNUL DUMNEZEU, sa ii pedepseasca pentru golaniile facute, crezind ca sunt in locul lui DUMNEZEU, daca au si bani. cum este domnule cu expresia nebunul trebuie dus la medic. cum e acum la medic? cind sapi groapa a ltuia, sa nu o sapi pentru tie.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger