AcasăNewsDinastia Podgorean. Nevasta – ministru plenipotentiar, sotul – secretar de stat, fiul...

Dinastia Podgorean. Nevasta – ministru plenipotentiar, sotul – secretar de stat, fiul – consilier la Bruxelles

Numirea lui Radu Podgorean in functia de secretar de stat la MAE a intregit familia. Sotia acestuia ocupa deja functia de ministru plenipotentiar la Londra, iar baiatul este consilier al unui PSD-ist, la Bruxelles.

Radu si Carmen Podgorean, colegi de dormitor si de minister

Fostul deputat PSD Radu Podgorean a pus sortul de brutar in cui si se apuca de treaba la Ministerul Afacerilor Externe. Deputat opt ani la rand, intre 2000 si 2008, Podgorean s-a ocupat in ultimii ani de afaceri.

Miron Podgorean a fost luat sub aripa pesedistului Catalin Ivan

Mai exact, a infiintat o firma in anul 2010, Suberek & Bretzel SRL, care are sediul in Baneasa si produce cornulete, prajituri si piscoturi. Ramasese singurul din familie care nu mai avea un job la stat, pe bani multi. Sotia lui, Carmen, lucreaza la MAE, ca ministru plenipotentiar in cadrul Ambasadei Romaniei la Londra, iar fiul, Miron, tanara speranta a Partidului Social Democrat, munceste pe la Bruxelles, ocupand functia de consilier al eroparlamentarului Catalin Ivan. Radu Podgorean, noul secretar de stat de la MAE, l-a inlocuit pe Dan Petre, care a fost eliberat din functie la cerere. Dan Petre este fiul fostului consilier prezidential al lui Emil Constantinescu, Zoe Petre. Inainte de a ajunge la MAE, Dan Petre a fost si el consilier prezidential, in subordinea mamei sale la Cotroceni, intre 2000 si 2004.

author avatar
Narcis Voica
2.725 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger