AcasăNewsDin ciclul politicienii spun lucruri traznite: Pavelescu si Calimente s-au injurat la...

Din ciclul politicienii spun lucruri traznite: Pavelescu si Calimente s-au injurat la televizor ca pe maidan!

Nebunie totala in studioul postului de televiziune Realitatea TV, unde taranistul Aurelian Pavelescu si liberalul Mihaita Calimente s-au injurat ca la usa cortului.

Dupa ce, vineri, presedintele CJ Braila a injurat si a amenintat cu bataia o jurnalista, sambata, alti doi politicieni de top au avut derapaje ce au lasat o tara intreaga cu gura cascata.

Invitati la Realitatea TV pentru a comenta ultimele evenimente importante, Aurelian Pavelescu, de la PNTCD, si Mihaita Calimente, de la PNL, au inceput sa se certe si sa se injure ca pe maidan.

Moderatoarea emisiunii a solicitat ca celor doi politicieni sa le fie taiate microfoanele, din cauza limbajului folosit, moment in care cei doi politicieni au parasit studioul. Disputa dintre cei doi politicieni a continuat pe holurile televiziuni.

La un moment dat, taranistul Aurelian Pavelescu a solicitat interventia politiei. Un echipaj s-a prezentat de urgenta la fata locului, iar ofiterii i-au legitimat pe cei doi. Aurelian Pavelescu a precizat ca a solicitat interventia politiei in momentul in care Mihaita Calimente i-ar fi transmis ca „nu mai ajunge intreg acasa”.

Aurelian Pavelescu sustine ca s-a simtit amenintat si considera ca Mihaita Calimente este „un personaj extrem de periculos, daca isi permite sa faca asemenea afirmatii in direct, vizavi de presedintele unui partid politic. Nici nu vreau sa ma gandesc ce comportament are in fata oamenilor simpli”.

sursa foto: realitatea.net

author avatar
Cristi Ionita
635 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger