AcasăNewsDin ciclul "ce le mai trece autoritatilor prin cap": inchiderea caloriferelor, interzisa...

Din ciclul „ce le mai trece autoritatilor prin cap”: inchiderea caloriferelor, interzisa prin lege!

Unii au mult timp liber, altfel nu ne explicam cum de Doru Ciocan, presedintele ANRSC, a inceput o campanie pentru a-i obliga pe romani sa tina caloriferele pornite atata timp cat primesc agent termic din partea autoritatilor.

Ciocan ii are in vizor pe acei romani care prefera sa mai puna o haina pe ei si sa stea cu caloriferele inchise, cand este posibil, pentru a face economie la caldura.

Presedintele ANRSC considera ca romanii respectivi apeleaza la smecherii si furt, in ideea ca se incalzesc cu caldura primita prin pereti de la vecinii care tin caloriferele deschise.

„Romanii simt nevoia sa se fenteze unii pe altii, asta este gena noastra. Acum, impreuna cu institutele de cercetari din domeniu si cu facultatile de profil, vom face niste studii si analize in asa fel incat sa impunem o temperatura de confort de 20 de grade Celsius, prin reglementari legislative si sanctiuni pentru cei care nu le respecta. Vom gasi o formula matematica intr-un program de calcul si ii vom obliga prin lege pe cei care si-au inchis repartitoarele si care primesc caldura de la vecinii cu caldura pornita sa plateasca gigacaloria consumata”, a declarat Doru Ciocan, presedintele ANRSC, conform ziarulring.ro.

author avatar
Cristi Ionita
712 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger