AcasăNewsDin 15 septembrie, Romtelecom si COSMOTE devinTelekom Romania

Din 15 septembrie, Romtelecom si COSMOTE devinTelekom Romania

Incepand cu jumatatea lunii septembrie, Romtelecom si COSMOTE Romania vor comunica sub acelasi brand: Telekom Romania, in timp ce denumirile legale vor fi Telekom Romania Communications S.A. (in loc de Romtelecom S.A.), respectiv Telekom Romania Mobile Communications S.A. (in loc de Cosmote Romanian Mobile Telecommunications S.A).

Comunicatul companiei spune ca aceasta schimbare va insemna o noua experienta, construita in jurul filozofiei one stop shop, care aduce servicii simplificate, integrate si personalizate:

•      magazine integrate fix-mobil. In total, 43 de magazine corporate vor fi renovate in intregime anul acesta, in linie cu identitatea si grafica noului brand. Dintre acestea, sapte concept stores vor oferi clientilor o experienta interactiva, hi-tech, conform standardelor Deutsche Telekom;

•      un singur Call Centre, un singur website si o singura prezenta in social media pentru toti utilizatorii de servicii fixe sau mobile.

“In acest moment, unul din doi romani folosesc serviciile noastre fixe sau mobile. Impreuna, suntem o mare comunitate, conectata prin tehnologie si experiente impartasite. Asta ne onoreaza si, in acelasi timp, ne da o mare responsabilitate: sa livram o experienta “T” completa, asta insemnand tehnlogie competitiva, servicii inovative si o filosofie de brand reinnoita. Foarte multa energie, pasiune si profesionalism sunt investite in acest proces complex de rebranding, cu numeroase proiecte si echipe din cele doua companii care lucreaza impreuna, sincronizat” a declarat Nikolai Beckers, CEO Romtelecom si COSMOTE Romania.

 

author avatar
Catalin Dumitrescu
308 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger