AcasăNewsDilema liberalilor: Crin sau Calin? Cine e mai "prezidentiabil"?

Dilema liberalilor: Crin sau Calin? Cine e mai „prezidentiabil”?

Punct ochit, punct lovit! Propunerea lui Calin Popescu Tariceanu, privind selectarea  candidatului PNL la prezidentiale  in baza unui scrutin intern, a avut ecou in partid.

Calin Popescu Tariceanu vrea sa schimbe regula jocului in PNL

In prag de congres, liberalii  organizeaza un casting pentru prezidentialele din 2014. Daca este sa ne luam dupa Andrei Chiliman si Vlad Moisescu, atunci  Calin Popescu Tariceanu este marele castigator.

Scrutinul intern nu este pe placul lui Crin Antonescu

De aceeasi parere este si seniorul Radu Campeanu, care recunoaste ca aprecieaza ”echilibrul si prestanta” lui Tariceanu, calitati care ii cam lipsesc lui Antonescu.

Seniorul Radu Campeanu crede in sansa lui Tariceanu

“Tariceanu e un foarte bun candidat, fara discutie, cu toate ca Antonescu e mai bun decat Basescu. Daca Tariceanu vrea sa-si depuna candidatura, sa intre in actiune, foarte bine, Tariceanu, dupa mine, e foarte bun pentru asa ceva. (…) Daca e el hotarat, cred ca are el mai multe sanse decat Crin Antonescu. Il califica experienta pe care a avut-o, echilibrul in tot ce face si ce spune, asa ca eu cred ca si prestanta pe care o are, prestigiul pe care il are pentru opinia publica, eu cred ca el nu trebuie sa-si faca mare, mare propaganda, ca lumea il cunoaste foarte bine”, a afirmat fondatorul PNL.

Tinerii merg pe mana lui Antonescu

Florin Alexe si tinerii liberali strang randurile in jurul presedintelui PNL

Sub bagheta lui Florin Alexe, tanara speranta liberala care s-a remarcat prin servilismul manifestat fata de actuala conducere a partidului, junii din PNL au reincalzit  repede un proiect  mai vechi ”Echipa lui Crin 2009”, transformanu-l in ”Echipa lui Crin 2014”.  ”Prin acest proiect, Tineretul National Liberal isi asuma, in mod practic, sustinerea presedintelui Crin Antonescu in campania pentru alegerile prezidentiale din 2014. ”«Echipa lui Crin 2014» are ca misiune construirea unei echipe de sustinatori – formata atat din membrii PNL, PC sau PSD, cat si din cetateni neasumati politic – ai candidatului USL, Crin Antonescu, primul presedinte liberal al Romaniei”, a explicat deputatul PNL Florin Alexe.

[poll id=”436″]

author avatar
Adelina Ionicel
518 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger