AcasăNewsDIICOT: 152 de kilograme de droguri gasite pana acum pe litoral, in...

DIICOT: 152 de kilograme de droguri gasite pana acum pe litoral, in Constanta  

Procurorii de la DIICOT au facut public un bilant, in aceasta prima zi a saptamanii, cu privire la cantitatea de stupefiante gasita in ultimul interval pe litoralul autohton. In cateva zile, au fost identificate si conforscate nu mai putin de 152 de kilograme de droguri.

„Pe litoralul Marii Negre, se desfasoara, in continuare, operatiunea de cautare a pachetelor susceptibile a contine droguri. Activitatile au loc in cadrul unui dosar de trafic de droguri de mare risc si sunt derulate de catre procurorii DIICOT – Structura Centrala impreuna cu ofiteri de politie judiciara, politisti de frontiera si jandarmi. In perioada 5-8 aprilie a.c., pe litoralul din judetul Constanta s-a depistat si ridicat cantitatea de 152 de kilograme de droguri”, transmit cei de la DIICOT.

Totodata, oamenii legii atrag atentia asupra continutului periculos al acestor colete, avertizand oamenii sa sunt rapid la numarul unic de urgenta, in cazul in care dau cu ochii de ele.  „Reamintim cetatenilor din zona litoralului romanesc sa nu deschida pachete pe care le gasesc pe plaja, sa anunte cel mai apropiat politist sau sa sune la 112, daca gasesc astfel de colete. Acestea pot contine droguri cu o concentratie foarte mare (peste 90%), ce pot pune in pericol viata!”, se mentioneaza in anuntul DIICOT-ului.

foto: DIICOT

author avatar
Andrei Coman
180 afisari

1 COMENTARIU

  1. Oamenii anunta ca l-au vazut pe Mutu ce a devansat sarbatoarea 1 Mai si ca pestii sunt foarte veseli si ca vin la mal sa-i prinzi cu mana. O femeie a spus ca a inceput sa rada singura de la briza iar tot mai multi marinari acuza de metoo mai multe sirene ce le facea cu mana din apa.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger