AcasăNews„Dihorul” si „tarcovnicul”

„Dihorul” si „tarcovnicul”

Aici am ajuns: tenisul, pretext pentru rafuieli politice!

Cand imbatranesti te lasa mai toate, inclusiv simtul ridicolului: Traian Basescu si jurnalistul Cristian Tudor Popescu s-au porcait pe Facebook cu prilejul finalei Simonei Halep la Roland Garros.

Aici am ajuns tenisul pretext pentru rafuieli politice

Dupa un weekend plin de replici acide, Basescu si-a reluat postarile veninoase la adresa lui CTPopescu. ”Scuze cititorilor mei pentru limbaj, dar trebuie sa scriu pe intelesul CTP-ului, deci, R…t cu perje!(…) Mi-a revenit expresia citind atacul lui CTP, din urma cu ceva zile, la adresa mea, atac in care concluzioneaza ca se simte «manjit de cac…t» ca a trait in cele doua mandate Basescu. Asa ca imi dau si eu cu parerea”, a mai scris Basescu.

Fostul sef al statului a fost iritat la maximum  ca meciul Simonei Halep la Roland Garros a fost comentat de jurnalist si l-a numit” un tarcovnic pitigaiat plin de rahat(el o spune despre el) si de ifose”. La randul sau, CT Popescu l-a facut pe Basescu “manipulator ordinar”, vorbitor de „basic inglis”, care „emana duhoare de dihor securisto-comunist” si este protector al hotilor si mai ales al „hoatelor cu tupeu”.  „Are treaba cu sportul T. Basescu, cat am eu cu mitropolia”, a adaugat CTP la finalul unui articol in care o elogia pe Simona Halep dupa finala pierduta la Paris, aratand si ca “flegmele de ultima ora” ale lui Basescu vin dupa ce a spus ca presedintele Iohannis a fost, la Washington, primul presedinte al Romaniei care vorbeste o engleza civilizata si nu miroase a comunisto-securist”. Tare, dar penibil,  meciul Basescu-CTP(timona ratacita vs. orgolii) arata cat de jos am ajuns, folosind tenisul, prilej de bucurie intr-o tara normala, ca pretext pentru rafuieli politice.

author avatar
Bogdan Borcea
422 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger