Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Digi24, in viteza spre prapastie

Digi24, in viteza spre prapastie

Autor:

Mai multi angajati din redactiile teritoriale ale postului Digi24 au fost anuntati ca nu li se mai reinnoiesc contractele. O veche reteta de restructurari si un prim semnal ca neperformanta postului s-ar putea sa-i aduca decesul.

 

Digi 24 Prelipceanu Digi24, in viteza spre prapastieSe aude ca performantele scazute de audienta, in raport cu televiziunile concurente, au fost revazute intr-o recenta evaluare a conducerii RCS. In plus, Teszari crede ca, spune Tolontan, ”suntem facuti responsabili pentru prestatia impopulara si care nu serveste publicului pe cat ar trebui, desi am facut eforturi si investitii uriase”. Stiti cam ce inseamna asta… Aici, trebuie sa amintim ca acelasi patron nu a fost prea multumit inca de la inceput de continutul difuzat de Digi24, considerat de multi dintre apropiatii si colaboratorii sai ca fiind mult prea eclectic si sobru pentru audienta pe care ar fi dorit s-o capteze acesta.

teszari zoltan Digi24, in viteza spre prapastie

Zoltan Teszari s-a saturat sa sustina financiar un post care produce numai pierderi

Deja se vorbeste despre oprirea pierderilor pe care le inregistreaza postul si se ia in calcul chiar desfiintarea canalului cu pricina. Probabil si tiganeala lui Patraru o fi contribuit la imaginea pe care o au actionarii fata de prestanta si prestatia Digi24. Sa nu uitam si experimentul Moise Guran… De asemenea, omul cu banii de la Digi s-a cam saturat de angajatii sai care s-au transformat in stalpi ai societatii civile, facand concurenta lui Pipidi si alti asemenea. #rezist, dar cat sa rezisti?    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!